Ilıca Harlek Termal Otel’de ara tatil yoğunluğu

Ilıca Harlek Termal Otel’de ara tatil yoğunluğu

Ilıca Harlek Termal Otel’de ara tatil yoğunluğu

Kütahya’nın termal bölgesi Ilıca’da faaliyet gösteren Harlek Termal Otel’de ara tatil sebebiyle rezervasyonların arttığı bildirildi.
Türkiye’nin termal merkezlerinden Ilıca Harlek Termal Otel, ara tatil dönemi için aldıkları rezervasyonlarda artış yaşanıyor.
Otel Müdürü Engin Umur, yaptığı açıklamada, termal ve sağlık turizminde 12 ay boyunca tatil imkanı sunan Ilıca’nın, 14-18 Kasım’da ara tatilde de tercih edilen bölgelerin başında geldiğini kaydetti.
Umur, "Harlek Termal Otel’in sınırları içerisinde elde edilen bu doğal ortam, termal su renksiz, mineral bakımında zengin, kokusuzdur. Doğanın bir hediyesi olarak şifalı bay termal havuz, bayan termal havuz, çocuk havuzu ve açık havuzumuz müşterilerimizin hizmetindedir. Öğrencilerimizin ve ailelerinin ara tatil keyfini Ilıca’da çıkarmalarını tavsiye ediyoruz" ifadelerini kullandı.


Güncel 11.11.2022 17:46:55 0

İlginizi Çekebilir

1

Burdur İtfaiye Müdürlüğüne 2 bin 950 yeni araç ve ekipman kazandırıldı

2

Kahramanmaraş'ta kaçakçılık operasyonunda 2 zanlı gözaltına alındı

3

Cognera CTO'su Yetiş, global yapay zeka topluluğuna katıldı

4

ABD ile İsrail'in İran'a yönelik saldırıları Kahramanmaraş'ta protesto edildi

5

Kordsa, JEC World 2026'da pazara sunduğu çözümlerini sergiledi

6

Siber güvenlik uzmanından numara kopyalama dolandırıcılığına karşı uyarı

7

Zafer Partisi Alanya İlçe Başkanı Arıkan, son yolculuğuna uğurlandı

8

Akkuyu NGS'nin dördüncü güç ünitesinde reaktör şaftının kritik yapısal bileşeni monte edildi

9

Hatay'da şehit mezarlarında bakım ve onarım çalışması yapıldı

10

Mersin'de priz, ampul ve bakır kablo çalan 4 şüpheli tutuklandı