Ilıca Plajı beyaza büründü

Ilıca Plajı beyaza büründü

Ilıca Plajı beyaza büründü

Türkiye’nin gözde tatil bölgelerinden İzmir Çeşme’de etkili olan dolu yağışı, Ilıca Plajı’nı beyaza bürüdü. Plaj kumunu kaplayan dolu, havadan görüntülendi.
İzmir’in turistik ilçesi Çeşme’de, sabah erken saatlerde fırtına ile birlikte dolu yağışı etkili oldu. İlçenin pek çok kesimi dolu nedeniyle beyaza bürünürken, Ilıca Plajı’nın kumu da dolu ile kaplandı. Soluğu plajda alan Çeşmeliler, hayatlarında ilk kez bu kadar büyük bir alanda dolu yağışı gördüklerini belirtti. Ilıca Plajı, dron ile havadan görüntülendi. Öte yandan Çeşme Germiyan’da etkili olan karla karışık dolu yağışı ve fırtına ilçe yolunun kapanmasına neden oldu. İzmir Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yolda kalan araçları kurtararak yolu yeniden trafiğe açtı.

"Çok şaşırdık"
Eren ve Elif Ölmezer isimli vatandaşlar, "Gece saatlerinde dolu yağışı başladı. Dolu taneleri çok büyüktü. Plajı böyle görünce çok şaşırdık. Normalde bu aylarda insanlar denize giriyordu" dedi.

"Kar zannettik"
Yurt dışından gelen Gal Ulukaya, Yurt dışından İzmir’e geldik. Deniz kenarına gelelim dedik ama plaja dolu yağdığını görünce arabayı kenara çektik. Kar yağdığını zannettik ama aslında dolu yağmış" diye konuştu. Akıl Ulukaya ise "Ilıca sahilinde böyle bir manzara görmek çok ilginç. Yoğun bir dolu yağışı olmuş. Bunun iklim kriziyle ilgili olduğunu düşünüyorum" ifadelerini kullandı.


Güncel 6.04.2023 14:13:08 0
Anahtar Kelimeler: ılıca plajı beyaza büründü

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da "devlet himayesindeki" gençlere yönelik çalıştay düzenlendi

2

Adana'da uyuşturucu üretilen evin sahibi tutuklandı

3

Antalya'da "BAİB İhracatın Yıldızları Ödül Töreni" düzenlendi

4

Alanya'da deniz kıyısında kadın cesedi bulundu

5

Burdur'da evde çıkan yangın söndürüldü

6

Türkiye Yağlı Güreş Ligi 2025 Sezonu Ödül Töreni gerçekleştirildi

7

ATSO meclis toplantısı gerçekleştirildi

8

Çamlıkevler’de Yol Genişletme ve Ağaçlandırma Çalışmaları Sürüyor

9

Mersin Uluslararası Limanı ile Port Sudan Limanı arasında mutabakat imzalandı

10

Auto Kale Ekspertiz 2026'da bayi sayısını 100'e çıkarmayı hedefliyor