İlk iş gününde alev alev yanan otomobilinde can verdi

İlk iş gününde alev alev yanan otomobilinde can verdi

İlk iş gününde alev alev yanan otomobilinde can verdi

Kocaeli’nin Karamürsel ilçesinde 25 yaşındaki genç, Yalova’daki bir tersanede başlayacağı işine gitmek için bindiği otomobilde meydana gelen patlama sonrasında, yanarak can verdi.

Olay, Kocaeli’nin Karamürsel ilçesi Kavacık Mahallesi Mehmet Tören Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgilere Yalova’daki bir tersanede bugün başlayacağı işe gitmek isteyen 25 yaşındaki U.K, park halindeki 41 KL 262 plakalı otomobiline bindi. Bu sırada bir anda otomobilde patama meydana geldi. Patlamanın ardından otomobil alevlere teslim oldu. Olayı gören vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Yardı ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Aracın içinde yanarak can verdi
Kısa süre sonra olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürmek için çalışma başlattı. Ekipler tarafından yapılan müdahale ile alevler kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü. Daha sonra araçta incelemelerde bulunan ekipler, U.K.’nin cansız bedenini buldu. Olay yerine intikal eden polis ekipleri, olayın yaşandığı sokakta güvenlik önlemi alarak, trafiğe kapattı.

İnceleme başlatıldı
Olay yeri inceleme ve Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından U.K.’nin cansız bedeni cenaze aracı ile morga kaldırıldı. Ekipler patlamanın sebebinin belirlenmesi için çalışma başlatırken, patlamanın araçta bulunan LPG tankından sızan gazın alev alması neticesinde meydana geldiği değerlendiriliyor. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Yurt Dünya 8.01.2021 11:05:46 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da 14 bin paket kaçak sigara ele geçirildi

2

Böbrek hastalarında kişiye özel plan hayati önem taşıyor

3

Türk medeniyetinin binlerce yıllık kaya resimleri keçeyle sanata dönüştü

4

Burdur spor turizmiyle hareketleniyor

5

Mersin'de uyuşturucu operasyonunda yakalanan 2 zanlı tutuklandı

6

Osmaniye Düziçi'nde devrilen cami minaresi elektrik tellerini kopardı

7

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Kahramanmaraş'ta deprem soruşturmalarının tamamı sonuçlandırıldı

8

Adana'da yetkisiz işlem yapılan sağlık kabininde 8 bin 180 ilaç ele geçirildi

9

Spor turizmiyle öne çıkan Kemer, nüfusunun 90 katı turist ağırladı

10

Hyundai Motor Avrupa, 2025'te elektrifikasyondaki satış hacmini yüzde 24 artırdı