İlk kez araç kullandılar, heyecanları yüzlerine yansıdı

İlk kez araç kullandılar, heyecanları yüzlerine yansıdı

İlk kez araç kullandılar, heyecanları yüzlerine yansıdı

Zonguldak’ta öğrenciler Türkiye Çevre Haftası’nda trafik eğitim parkında araç kullanarak kuralları öğrendi. Öğrencilere çevrenin öneminden de bahsedilerek sıfır atık eğitimi verildi.
1-7 Haziran Türkiye Çevre Haftası etkinlikleri Kozlu Trafik Eğitim Parkı’nda devam etti. Ortaokul öğrencileri çevre kuralları, sıfır atık eğitimi ve trafik konularında bilinçlendirildi.
İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler akülü araçları kullanan öğrencilere trafik kurallarını öğretti. İlk kez araç kullanmanın heyecanı adeta gözlerinden okunan öğrenciler, parkurda araç sürmenin keyfini yaşadı.
Sudenur Mankır isimli öğrenci, "Jandarma bize yol kurallarını öğretti. İlk kez araç kullandım. Çok güzel ve heyecanlı bir deneyimdi. Yaya önceliğini, trafik lambalarının önemini öğrendik. Tabelalara uyacağız" şeklinde konuştu.
Soykan Satuk isimli öğrenci ise "Trafik kurallarını öğrenmeye geldik. Arkadaşlarımızla ve öğretmenlerimizle geldik. Çevre kurallarını öğrendik. Sağlıklı beslenme konularını öğrendik. Daha önce böyle araç kullanmışlığım var. Kuralları daha önceden biliyordum" dedi.
Kerem Karaoğlu isimli öğrenci de "Çevre ve trafik kurallarını öğrendik" diye ifade etti.


Güncel 7.06.2022 12:51:19 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de Özgecan Aslan anısına "Kadının Sözü" konseri düzenlendi

2

Gençlik ve Spor Bakanı Bak, Osmaniye'de gençlerle bir araya geldi:

3

Adana'da helikopter destekli "huzur ve güven" uygulaması yapıldı

4

AK Parti Grup Başkanvekili Zengin, Burdur'da iftar programında konuştu:

5

Sakaryaspor-Adana Demirspor maçının ardından

6

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, Isparta'da ziyaretlerde bulundu

7

Gençlik ve Spor Bakanı Bak, Osmaniye'de temaslarda bulundu

8

Futbol: Trendyol 1. Lig

9

AFAD Başkanı Pehlivan, Hatay'da depremzede çocuklarla iftar yaptı

10

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, Isparta'da iftar programında konuştu: