İmam-ı Azam Bulvarı 2.Etap Çalışmaları Hızla Devam Ediyor

İmam-ı Azam Bulvarı 2.Etap Çalışmaları Hızla Devam Ediyor

Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesi?nde başlatılan İmam-ı Azam Bulvarı 2.etapyol genişletme çalışması hızla devam ediyor. İmam-ı Azam Cami Bulvarı, Kadirli otoban bağlantı yoluna kadar uzanacak. Kadirli Yolu İskender Türkmen Caddesi ile Hoca Ahmet Yesevi Caddesi arasında kalan İmam-ı Azam Cami önünden geçen yol, geçtiğimiz yıl Osmaniye Belediyesi tarafından yol genişletme çalışması ile bulvar haline getirilmişti. Şimdi ise yolun Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesi bölümünde kalan alanda yol genişletme çalışmalarına başlandı.

Vatandaş Belediye El Ele Hizmete

Bu alanda yürütülen ikinci etap bulvar yapım çalışmasını, vatandaş ile belediyenin ortak fedakârlığı ile örnek bir hizmete dönüştüğünü belirten Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, çalışmaları yerinde inceleyerek vatandaşlara teşekkür etti. Hiçbir ücret ödemeden vatandaşların istekleri doğrultusunda yolun her iki tarafından 3?er metre yol genişlemesi yaptıklarını dile getiren Başkan Kara, ?geçtiğimiz yıl yaptığımız bulvarımız bu çalışma ile Çiftlik Yolu olarak bilinen Kadirli otoban bağlantı yolu kadar ulaşacak. Burada vatandaşlarımıza ait duvarları yıktıktan sonra belediye olarak duvarları yeni yerinden ördük. Genişleme yapılacak birkaç yer kaldı. Onları da tamamladıktan sonra yol yapım çalışmasına başlayacağız.?dedi.

Vatandaştan Teşekkür

Yerlerini hiçbir maddi kazanç sağlamadan yolun genişlemesi için veren mahalle sakinleri, bu isteklerini yerine getiren Başkan Kadir Kara?ya da teşekkür ettiler. Yolun genişlemesi ile bu bölgenin gelişeceğine inandıklarını dile getiren mahalle sakinleri, Osmaniye için örnek bir çalışmaya imza atmış olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ettiler.



Güncel 25.10.2016 05:10:30 0

İlginizi Çekebilir

1

Başkan Taşdelen istifa etti

2

Bahçe Belediye Başkanı Kadıoğlu her yerde

3

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Gazi Jandarma Üsteğmen Selahattin Erdem’i Evinde Ziyaret Etti

4

Kadirli’de Traktör Devrildi 4 Kişi Yaralandı

5

Tüdkiyeb Genel Başkanı Nihat Çelik, Bingöl’de Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Birlik Başkanlarıyla Bir Araya Geldi

6

Yalçın’dan Güral'a Plaket

7

Bahçe’de Deaşlı şahıs yakalandı

8

Osmaniye’de Özel Heyecanı

9

Müteahhitler Birliği’nden Etkinlik

10

Huzurevinde Nikah Töreni