İMEAK Deniz Ticaret Odası Antalya Şubesi'nin meclis toplantısı yapıldı

İMEAK Deniz Ticaret Odası Antalya Şubesi

İMEAK Deniz Ticaret Odası Antalya Şubesi'nin meclis toplantısı yapıldı

ANTALYA - İMEAK Deniz Ticaret Odası Antalya Şubesi'nin şubat ayı olağan meclis toplantısı odanın meclis salonunda yapıldı.

Meclis Başkanı Berna Küner Vanmannekes'in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Sahil Güvenlik Antalya Grup Komutanı Yarbay Tolga Coşkun da konuk olarak katıldı.

Toplantıda Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, faaliyetler ve hedefler hakkında meclis üyelerine bilgi verdi.

2024'te turizmden büyük beklentileri olduğunu ifade eden Çetin, "Ülke ekonomisinin en büyük katma değerlerinden biri olan turizm sektörünün başkenti Antalya'nın 2024 hedefi çok yüksek. Geçtiğimiz günlerde sayın Valimiz Hulusi Şahin'in de ifade ettiği gibi Antalya'mızın tarihi bir sezon geçirmesi için hepimiz elimizden geleni yapacağız. 2024'ü yeni rekorlarla kapatacağımızı düşünüyorum." dedi.

Valiliğin koordinasyonunda başta Sahil Güvenlik Grup Komutanlığı ve Bölge Liman Başkanlığı olmak üzere tüm kamu kuruluşları ve paydaşlarla birlikte çalışmalara devam ettiklerini belirten Çetin, Antalya'nın turizm hedefini yakalaması için denizciler olarak ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Beklenen turist sayısındaki artışla doğru orantılı olarak denizcilerin devam eden sorunlarının da ön plana çıkacağını düşündüklerini dile getiren Çetin, "Turizm sektörünün en önemli gelir kaynaklarından olan deniz turizmi paydaşlarının sorunlarının çözümünün 2024 hedeflerine ulaşılmasını kolaylaştıracağını düşünüyoruz. Tüm konularla ilgili olarak gerekli mercilerle fikir alışverişlerimiz devam ediyor. İMEAK Deniz Ticaret Odası Antalya Şubesi olarak üzerimize düşen görevi yerine getirmek için yoğun çaba harcadığımızın bilinmesini isterim" ifadelerini kullandı.

Toplantı, Meclis Başkanı Berna Küner Vanmannekes ve Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin'in Yarbay Tolga Coşkun'a anı objesi takdim etmesiyle sona erdi.



Ekonomi 28.02.2024 13:38:40 0

İlginizi Çekebilir

1

Kışı hareketli geçiren Antalya'da turist sayısında rekor beklentisi

2

Adana'da "Gençler İçin Finansal Okuryazarlık Eğitim Programı" ödül töreni düzenlendi

3

Adana'da yavru sazan üretim sezonu sağımla başladı

4

Histamin intoleransı en çok orta yaşlı kadınlarda gözüküyor

5

Vodafone Business 10 bin işletmenin dijital yetkinliğini ölçecek

6

Adana'da "Ekonomi ve Hukuk Buluşmaları" programı düzenlendi

7

Hatay'da depremzede çiftçilere pamuk ve soya tohumu desteği

8

Mersin'de IPARD 3 Proje Lansman toplantısı yapıldı

9

Mersin Erdemli'de yenidünya hasadına başlandı

10

Red Bull Four 2 Score'un Konya elemesi tamamlandı