İnegöl Belediyesi oryantiring takımı dünya şampiyonlarıyla mücadele etti

İnegöl Belediyesi oryantiring takımı dünya şampiyonlarıyla mücadele etti

İnegöl Belediyesi oryantiring takımı dünya şampiyonlarıyla mücadele etti

İnegöl Belediyesi Oryantiring Takımı, Antalya’da yapılan ve aynı zamanda dünya sıralamasına da etki eden Uluslararası Oryantiring Yarışlarında Dünya Şampiyonlarıyla koştu.
İnegöl Belediyesi Oryantiring Takımı, 25-27 Şubat 2022 tarihlerinde Antalya’da gerçekleştirilen ve aynı zamanda Dünya sıralamasına da puan veren 17 ülkeden 440 yabancı olmak üzere toplam 557 sporcunun katılım sağladığı Uluslararası Oryantiring Yarışlarına katıldı. Turuncu Lacivertli sporcular, Dünya Şampiyonlarıyla koştukları yarışmada hem önemli tecrübeler edindiler hem de dereceler elde ettiler.
Yarışmaların 3’üncü gününde 14 yaş kategorisinde Nehir Karakoçak 2’ncilik madalyasını kazandı. 16 yaş kategorisinde Aleyna Minden 2’nci olurken, Azra Coşkun 3’üncülük madalyasını göğüsledi. 20 yaş kategorisinde ise Semanur Özdemir 2’ncilik elde etti. 14 yaş erkekler kategorisinde de Hamza Turna 2’nci oldu. Genel toplamda da Hamza Turna 3’üncülük madalyasıyla yarışmayı tamamlamayı başardı.


Spor 3.03.2022 14:17:28 0

İlginizi Çekebilir

1

Isparta'da kalorifer kazanının patlaması sonucu yangın çıkan evdeki 3 kişi yaralandı

2

Mersin'de çikolata yedikten sonra rahatsızlanan 10 öğrenciden 7'si taburcu edildi

3

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, Mersin'de konuştu:

4

"İyilik Korosu" Türkan Şoray ile Mersin'de aynı sahneyi paylaşacak

5

Hatay'da tır dorsesinde 220 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi

6

Bozyazı ilçesinde kamyonetle çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı

7

Dünya 9-17 Yaş Grupları Hızlı ve Yıldırım Satranç Şampiyonası Antalya'da başladı

8

Hatay'da Türk Kızılay ve Kore Kızılhaçından depremzede çocuklara etkinlik

9

Akdeniz'de görülen Hint-Pasifik kökenli oluklu yengeçler İskenderun'da inceleniyor

10

Kahramanmaraş'ta lise öğrencilerine Sahil Güvenlik Komutanlığı tanıtıldı