İnegöl semalarında Paraşütlü Roket havalandı

İnegöl semalarında Paraşütlü Roket havalandı

İnegöl semalarında Paraşütlü Roket havalandı

Gençler bizim geleceğimizdir diyerek gençlere yönelik çalışmalarını sürdüren İnegöl Belediyesi, Atölyem Evimde programının ikinci bölümünde paraşütlü roket yaparak konuklarına keyifli anlar yaşattı.
Hayata geçirdiği yeni projelerle her kesimden vatandaş ile iç içe olan İnegöl Belediyesi, özellikle genç yaş grubuna hitap eden ’Atölyem Evimde’ programıyla ortaya yenilikler katmaya devam ediyor. Doğa Sporları ve Turizm Merkezi (DOSTUM) tesisleri içerisinde daha önce oluşturulan proje atölyesinde her hafta farklı konu ve konuklarıyla etkinliklerin yapıldığı Atölyem Evimde programında bu hafta ise Elektrik Otomasyon Atölyesi tarafından planlanan paraşütlü roketleri konukları ile hazırlayarak uçurdu.
İnegöl Belediyesi, Atölyem Evimde programı ile gençlerin bilgi ve becerilerini geliştirmelerini hedeflerken, ekran başında izleyenlere de keyifli anlar yaşatmaya devam ediyor.
Her pazar sosyal medyada yayınlanıyor
Atölyem Evimde programı her pazar günü İnegöl Belediyesi Facebook, Twitter ve YouTube kanalı üzerinden izleyicileri ile buluşuyor.


Güncel 7.02.2021 16:37:06 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de "Müziğin Sonsuzluğunda Yarım Kalan Bir Beste: Laçin Akyol" konseri verildi

2

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Osmaniye'de Solak ailesini ziyaret etti

3

Mersin'de "Zamanın Kırıldığı An: 6 ŞUBAT" grafik tasarım sergisi açıldı

4

Antakya Medeniyetler Korosu, depremin üçüncü yılında Hatay'da konser verdi

5

Hayat Holding "Hayat İyi Yaşam Merkezi"yle depremzedelere desteğini sürdürüyor

6

Burdur'da fuhuş operasyonunda yakalanan 2 zanlı tutuklandı

7

Bakan Kurum, 6 Şubat Depremleri Anma Programı ve Toplu Açılış Töreni'nde konuştu:

8

Bakan Bayraktar, 6 Şubat Depremleri Anma Programı ve Toplu Açılış Töreni'nde konuştu:

9

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan, Hatay'da gazetecilerle buluştu

10

Hatay merkezli suç örgütü operasyonunda yakalanan 12 şüpheli tutuklandı