İngiltere Kralı III. Charles’a ikinci yumurtalı saldırı

İngiltere Kralı III. Charles’a ikinci yumurtalı saldırı

İngiltere Kralı III. Charles’a ikinci yumurtalı saldırı

İngiltere’nin Luton kentinde halkla selamlaştığı sırada Kralı III. Charles’ın bulunduğu yöne yumurta atıldı. Yumurtayı attığından şüphelenilen 20’li yaşlarında bir kişi polis tarafından gözaltına alındı.

İngiltere Kral III. Charles’a ikinci kez yumurtalı saldırının hedefi oldu. Luton kentinde halkla selamlaştığı sırada Kralı III. Charles’ın bulunduğu yöne doğru yumurta atıldı. Korumalar yumurtalı saldırıyı fark ederek Kralı kalabalıktan uzaklaştırırken, atılan yumurta Kral Charles’a denk gelmedi. Yumurtayı attığından şüphelenilen 20’li yaşlarında bir kişi Bedfordshire polisi tarafından gözaltına alındı.

Kral Charles ve eşi Kraliçe Camilla, en son 9 Kasım’da ülkenin kuzeyindeki York kentinde hayatını kaybeden İngiltere’nin eski Kraliçesi II. Elizabeth’in onuruna dikilen bir heykelin açılışını yapmak için düzenlediği ziyaret sırasında yumurtalı saldırıya uğramıştı. Fırlatılan yumurtalar Kral ve Kraliçe’ye isabet etmemişti. Saldırı sonrası gözaltına alınan 23 yaşındaki Patrick Thelwell isimli genç, kefalet koşulu olarak toplum içinde yumurta taşımasının yasaklanmasının ardından serbest bırakılmıştı.


Yurt Dünya 6.12.2022 20:30:51 0

İlginizi Çekebilir

1

Alanyaspor, Konyaspor maçının hazırlıklarına başladı

2

Burdur'da otomobilin çarptığı yaya yaralandı

3

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Bekir Sütcü güven tazeledi

4

Aston Martin Türkiye'den İstanbul'da özel sürüş etkinliği

5

Adana'da 2 tırın çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı

6

Kemer Devlet Hastanesi Başhekimi Dağlı'ya ödül verildi

7

Kepez'de Meme Kanseri Farkındalık Eğitimi düzenlendi

8

17 Yaş Altı Milli Futbol Takımı, hazırlık maçında Hindistan'ı 1-0 yendi

9

Manavgat Cumhuriyet Başsavcısı Selimefendigil, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

10

Mersin'de çöp biriktirilen evden ruhsatsız silah ve 115 bin lira çıktı