İngiltere Kraliçesi Elizabeth, hazirandaki G7 zirvesi öncesi Biden’ı ağırlayacak

İngiltere Kraliçesi Elizabeth, hazirandaki G7 zirvesi öncesi Biden’ı ağırlayacak

İngiltere Kraliçesi Elizabeth, hazirandaki G7 zirvesi öncesi Biden’ı ağırlayacak

İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth’in haziranda yapılması planlanan G7 zirvesi öncesi ABD Başkanı Joe Biden’ı Buckingham Sarayı’nda ağırlayacağı öne sürüldü.
İngiltere basınında yer alan haberlerde, İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth’in haziranda yapılması planlanan G7 zirvesi öncesi ABD Başkanı Joe Biden’ı İngiltere’nin başkenti Londra’da bulunan Buckingham Sarayı’nda ağırlayacağı öne sürüldü. İngiliz basını, Kraliçe ve Biden arasındaki zirve öncesi ön görüşmeye Galler Prensi, Cornwall Düşesi ve Cambridge Dükü ve Düşesi’nin katılacağını belirtti.
Buckingham Sarayı tarafından Biden ve Kraliçe arasında planlanan ön görüşmeye ilişkin herhangi bir açıklama ise yapılmadı.
İngiltere, korona virüs salgını nedeniyle yaklaşık iki yılın ardından ilk yüz yüze G7 zirvesinin haziranda ülkenin güneybatısında yer alan Cornwall’da yapılacağını duyurmuştu.


Güncel 31.01.2021 17:56:44 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da Akdeniz Melek Yatırım Zirvesi düzenlendi

2

RoofStacks yerli teknolojiyle ödeme sistemleri altyapısını geliştirdi

3

Kahramanmaraş'ta engelli vatandaşlara akülü sandalye ve elektrikli motor desteği

4

Kadirli ilçesinde üreticilere 10 bin 500 zeytin fidanı dağıtıldı

5

Adana'da yükümlülerin istihdamına yönelik toplantı yapıldı

6

TFI TAB Gıda Yatırımları sürdürülebilirlik için sektör paydaşlarını buluşturdu

7

Mersin'de Akdeniz Belediyesi 6 yaşa kadar ücretsiz gelişim taraması hizmeti veriyor

8

Akdeniz Üniversitesi'nden Bakım Hizmetlerinde Dijital ve Yeşil Dönüşüm Projesi

9

Ford Trucks Senegal pazarına girdi

10

Antalya'da bir iş yerinin kurşunlanmasıyla ilgili 3 şüpheli tutuklandı