İnönü Belediyesi’nden deprem bölgesine kuru bakliyat desteği

İnönü Belediyesi’nden deprem bölgesine kuru bakliyat desteği

İnönü Belediyesi’nden deprem bölgesine kuru bakliyat desteği

Eskişehir İnönü Belediyesi tarafından başlatılan deprem bölgesine destek kampanyası Ramazan ayında sofralarda birbirinden lezzetli yemekler yapılarak üç öğün depremzedelere dağıtılmak üzere binlerce kilo erzaktan oluşan yardımla devam ediyor.
Eskişehir İnönü Belediye Başkanlığı tarafından temin edilen ve deprem bölgesindeki afetzedelere yardım amacıyla 25 kiloluk çuvallarda pirinç, bulgur, kırmızı ve yeşil mercimek, kuru fasulye ve nohuttan oluşan 10 bin kilogramlık kuru bakliyat taşıyan kamyon Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Gıda Deposuna teslim edildiği belirtildi.
Yapılan yardımlar ile ilgili konuşan İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt, “Bugüne kadar yapılan yardımlarımıza kuru bakliyat çeşitleri ile devam ediyoruz. Bu aracımızda da pirinç, bulgur, kırmızı ve yeşil mercimek, kuru fasulye ve nohuttan oluşan kuru erzak çuvallarımız Kahramanmaraş Büyükşehir belediyesi gıda deposuna teslim edilmiştir. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da yardımlarımız devam edecektir” dedi.


Yurt Dünya 14.04.2023 16:49:52 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de çöp biriktirilen evden ruhsatsız silah ve 115 bin lira çıktı

2

TT Ventures girişim hızlandırma programı PİLOT'un 14. dönem başvuruları başladı

3

Osmaniye'de "Çanakkale 1915 Savaş Malzemeleri Gezici Müzesi" ziyarete açıldı

4

NetWork kış sezonu için kürk dokulu dış giyim seçkisini tanıttı

5

Türkiye Açık Para Golf Turnuvası, Antalya'da başladı

6

Aksu'da "Atık Yönetimi ve Sıfır Atık" eğitimi düzenlendi

7

Adana'da iki otomobilin çarpıştığı kazada 3 kişi yaralandı

8

Mersin'de bakliyattan hazırlanan ürün ve yemekler sergilendi

9

Adana'da devrilen kamyonun sürücüsü yaralandı

10

Miilux OY, FNSS ve Nurol Makina'dan işbirliği