İlginizi Çekebilir


İnönü Oklubalı Sabri Kahvecioğlu Ortaokulu öğrencileri zafere doymuyor

İnönü Oklubalı Sabri Kahvecioğlu Ortaokulu öğrencileri zafere doymuyor

İnönü Oklubalı Sabri Kahvecioğlu Ortaokulu öğrencileri zafere doymuyor

Eskişehir Gençlik Spor İl Müdürlüğünün okul sporları kapsamında düzenlenen "Floor Curling" ve "Bocce" turnuvasında 25 madalya ve 6 kupa kazanan İnönü Oklubalı Sabri Kahvecioğlu Ortaokulu öğrencileri turnuvalara damgasını vurdu.
Porsuk Gençlik Merkezinde düzenlenen okullar arası "Floor Curling" müsabakasında 11 takım 30 sporcu ve "Bocce" turnuvasında ise 25 takım 75 sporcunun katılımlarıyla gerçekleştirilen müsabakalarda 25 madalya ve 6 kupa kazanan Oklubalı Sabri Kahvecioğlu Ortaokulu Öğrencileri turnuvaların en gözde ekibi oldu. Yıldız kızlar ve karma takımda 2 birincilik, Şehit Anıl Gül Spor Kompleksinde düzenlenen "Bocce" turnuvasında küçük kızlar ve yıldız kızlar olmak üzere 2 birincilik elde eden Oklubalı Sabri Kahvecioğlu Ortaokulu Öğrencileri Antalya ve Ankara’da düzenlenecek olan bölge finallerinde Eskişehir’i temsil etmeye de hak kazandılar.
Oklubalı Sabri Kahvecioğlu Ortaokulu öğrencileri desteklerinden dolayı İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt’a teşekkür etti.


Güncel 22.02.2022 09:45:59 0

İlginizi Çekebilir

1

Burdur'da Türk Polis Teşkilatının 180. kuruluş yıl dönümü kutlandı

2

Kadirli'de Türk Polis Teşkilatının 180. kuruluş yıl dönümü kutlandı

3

Hatay'da iki otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı

4

Antalyaspor, Bodrum FK maçının hazırlıklarını sürdürdü

5

Mersin Uluslararası Bisiklet Turu başladı

6

TAV'ın sekiz havalimanı Dünya Havalimanı Ödülleri'nde "en iyiler" arasında yer aldı

7

Antalya'da ilçe halkının katılımıyla sessiz kitap okuma etkinliği düzenlendi

8

Antalyalı çift düğün hayalini 45 yıl sonra gerçekleştirdi

9

8 yıldır girdiği diyalizden kadavradan nakille kurtuldu

10

İş insanı Sakıp Sabancı, vefatının 21. yılında Adana'da anıldı