İnönü’de vizyon projelerin inşaat çalışmaları devam ediyor

İnönü’de vizyon projelerin inşaat çalışmaları devam ediyor

İnönü’de vizyon projelerin inşaat çalışmaları devam ediyor

Eskişehir İnönü Belediyesi tarafından yapımına başlanan Yukarı Ilıca Havuz ve Ilıca Park projesinin inşaat çalışmaları devam ediyor.
Eskişehir’in tarih, doğa, kültür ve havuzları ile meşhur İnönü ilçesiyle birlikte anılan Yukarı Ilıca Havuz ve Piknik Alanı, İnönü Belediyesi tarafından başlatılan proje ile yeni görünümüne kavuşmak için gün sayıyor. Temel betonları ve istinat duvarları hızla yükselmeye başlayan projeyi yerinde inceleyen İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt yaptığı açıklamada, “Yukarı Ilıca Havuz ve Ilıca Park Piknik Alanımızı modern görünümüne kavuşturarak 2022 sezonunda ilçemiz turizmine kazandırmak için gece gündüz çalışmalarımız devam etmektedir” ifadelerini yer verdi.
Yılın her mevsimi sabit su sıcaklık değeri ile yıllardır emsallerinin önünde yer alan ve turist akınına uğrayan havuzlardaki yenileme projesi 2022 sezonuna yetiştirileceği belirtildi.


Güncel 29.11.2021 15:18:23 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye’de öğrenciler “Seyit Onbaşı” tiyatrosuyla Çanakkale ruhunu yaşattı

2

Osmaniye'de otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı

3

Tarsus Kaymakamı Akyüz, Tarsus Devlet Hastanesini ziyaret etti

4

AK Parti Akseki İlçe Teşkilatından iftar programı

5

Devrilen kamyonun sürücüsü yaralandı

6

Kozan'da 4 mahalledeki meralar gübrelendi

7

Öğrenciler Yeşilay'ın etkinlikleriyle bağımlılık konusunda farkındalık kazandı

8

Depremzede şef, Hatay mutfağını İzmir'de iftar sofralarına taşıyor

9

Hayrat İnsani Yardım Derneği Kahramanmaraş'ta günde 1200 kişilik iftarlık dağıtıyor

10

Ceyhan'da kaldırıma çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı