İnşaat atıkları asfalt malzemesine dönüşüyor

İnşaat atıkları asfalt malzemesine dönüşüyor

İnşaat atıkları asfalt malzemesine dönüşüyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi çevreci yatırımlarına, geri dönüşüm projelerine ve tasarruf ettiren uygulamalarına devam ediyor.
Geri dönüşümle 81 km yol yapıldı
Muğla Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bulunan 2 konkasör ile birlikte il genelinde yapılan kazı çalışmalarında ortaya çıkan hafriyat malzemelerini, dolgu ve asfalt malzemesi haline getiriyor. Üretilen bu malzeme yine büyükşehir belediyesi tarafından İl genelinde yapımı süren yol çalışmalarında kullanılıyor.
Mobil konkasör şantiyesiyle 2018 yılından bu güne kadar yaklaşık 260 bin ton inşaat atığının geri dönüşümünü sağlayarak 8 Milyon 228 Bin 297 TL tasarruf sağladı. Büyükşehir Belediyesi geri dönüşümünü sağladığı malzemelerle 81 kilometre yol asfaltlama çalışması yaptı.
Menteşe’de 150 Bin metreküp geri dönüşüm sağlandı
Muğla Büyükşehir Belediyesi mobil konkasör şantiyesiyle ile 150 Bin Metreküplük geri dönüşüm sağladı. Hafriyat malzemeleri, dolgu ve asfalt malzemesi olarak kullanıldı.
Bodrum’da 200 Bin metreküp geri dönüşüm sağlanacak
Muğla Büyükşehir Belediyesine ait mobil konkasör şantiyesi Menteşe’den sonra Bodrum’a gidiyor. Bir yıl boyunca Bodrum’da kalacak olan mobil konkasör yaklaşık 200 bin metreküp geri dönüşüm sağlaması hedefleniyor.


Güncel 26.10.2022 14:19:27 0

İlginizi Çekebilir

1

Gülsoy müjde vermeye devam ediyor

2

EY Mobilite Tüketici Endeksi'nin yeni sayısı yayımlandı

3

Kumluca'da 27. Geleneksel Halı Saha Futbol Turnuvası sona erdi

4

Daikin Taşkent'teki üniversite kampüsünün iklimlendirmesini sağladı

5

Antalya'da "Bir Tuş, Bir Tutku, Bir Konser" piyano resitali düzenlendi

6

Adana'da ambulans park halindeki otomobile çarptı

7

İskenderun ilçesinde "huzur ve güven uygulaması" yapıldı

8

Türk şefler yurt dışında Türk lezzetlerini tanıtıyor

9

BATEM'in geliştirdiği sebze tohumları ihraç da ediliyor

10

Türkiye'de futbolun yanı sıra bisiklet ve kış sporlarıyla da turizmin çeşitlendirilmesi amaçlanıyor