İnşaat şantiyesinden 1 kilo 630 gram uyuşturucu çıktı

İnşaat şantiyesinden 1 kilo 630 gram uyuşturucu çıktı

İnşaat şantiyesinden 1 kilo 630 gram uyuşturucu çıktı

Bodrum’da bir inşaat şantiyesinde 1 kilo 630 gram esrar ele geçirilmesi olayıyla ilgili gözaltına alınan 2 kişiden 1’i tutuklandı.

Muğla Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Dalaman ve Bodrum Grup Amirliği ekiplerince turizm sezonunun başlaması sebebiyle sıklaştırılan kontroller sonrası 3 ayrı operasyonda iki kişi gözaltına alındı. Bodrum Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Yalıkavak’ta bir operasyon yaptı. Narkotik köpeğinin desteğiyle bir inşaat şantiyesinde çalışan 2 işçinin kaldıkları yerde yapılan operasyonda, köpeğin bir valize tepki vermesi üzerine valiz açıldı. Valiz içerisinden 1 kilo 630 gr esrar çıktı. Diğer operasyonlarda ise 19.51 gram bonzai, 1 kök Hint keneviri, 3 litre etil alkol ve 4 şişe 5 litre sahte rakı ele geçirildi. Yakalamalar doğrultusunda 5 şahıs hakkında adli tahkikat başlatıldı.

Yalıkavak’ta gözaltına M.Ç. ve D.O. isimli şahıslar ise uyuşturucu madde ticareti yapmak suçlamasıyla adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden D.O. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, M.Ç. ise adli kontrolle serbest bırakıldı.


Güncel 13.06.2020 20:28:48 0

İlginizi Çekebilir

1

Alanya'da muz serasına devrilen otomobildeki 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı

2

"Haliç'te 2. Disiplinler Arası Kadın Araştırmaları Sempozyumu" düzenlendi

3

GÜNCELLEME - Mersin'de silahlı kavgada yaralanan 2 kişi yaşamını yitirdi

4

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Mersin'e gelişinin 103. yıl dönümü kutlandı

5

Kepez'de şehit ve gazi ailelerinin evlerinde bayram temizliği yapıldı

6

Muratpaşa'da "Down sendromu farkındalık etkinliği" düzenlendi

7

Osmaniye’de jandarma son bir haftada 90 şüpheliyi yakaladı

8

Pusula Holding'den Londra merkezli yatırım bankacılığı hamlesi

9

Reyhanlı ilçesinde muhtarların yolda bulduğu para dolu çanta sahibine ulaştırıldı

10

Antalya'da çeşitli suçlardan aranan 367 kişi yakalandı