İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi’nden anlamlı etkinlik

İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi’nden anlamlı etkinlik

İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi’nden anlamlı etkinlik

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi ‘4 Aralık Dünya Madenciler Günü’ dolayısıyla maden işçilerinin ve şehitlerinin anısına etkinlik düzenledi.
İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Melih Geniş, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Yücel Namal, Maden Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özarslan ve Dr. Öğr. Üyesi Arda Karadavut’un katıldığı etkinlikte Karaelmas Kitap Topluluğu ile Genç Kalemler Topluluğu da yer aldı.
Sabah saatlerinde başlayan etkinlik doğrultusunda, önce Zonguldak Merkez’de bulunan Maden Şehitlerinin isimlerinin yazıldığı alana giden grup buraya karanfil bırakarak, Amasra’daki maden kazasında hayatını kaybeden 42 maden şehidini ve diğer tüm maden şehitlerini andı. Program, gurubun Zonguldak Maden Müzesi’ne yaptığı ziyaretin ardından sona erdi.


Güncel 5.12.2022 22:59:26 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da "Genç İletişimciler Yeşil Vatan Hatıra Ormanı" oluşturuldu

2

GÜNCELLEME 2 - Mersin'de ortaokul öğrencisi okul müdürünü tüfekle yaraladı

3

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, Burdur'da AK Parti'lilerle buluştu:

4

Halkbank ve Türkiye Sigorta kadın girişimciler için güçlerini birleştirdi

5

JTI Türkiye Fabrika Liderliğine Benoit Philibert atandı

6

Mersin'in Akdeniz ilçesinde ağaçlar bakımdan geçirildi

7

Bozyazı Kaymakamı Tuncay Topsakaloğlu öğrencilerle kitap okudu

8

Osmaniye’de jandarma son bir haftada 68 şüpheliyi yakaladı

9

Agrotech İklim Lideri Ödülü'nün sahibi oldu

10

Hyundai Motor Türkiye Eğitimde İkinci Hayat projesiyle okullara destek oldu