İntihar vakasından kardeş cinayeti çıktı

İntihar vakasından kardeş cinayeti çıktı

İntihar vakasından kardeş cinayeti çıktı

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde M.K. isimli şahsın ruhsatsız silah ile intihar olayını araştıran Jandarma ekipleri, olayın intihar değil, kardeşi tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.
Köyceğiz İlçesi Kavakarası Mahallesinde 21 Eylül 2022 günü saat 00.15 sıralarında M. K. isimli şahsın silahla intihar ettiği bilgisi alınmasının ardından Muğla İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından soruşturma başlatıldı.
Olay ile ilgili Köyceğiz İlçe Jandarma ekipleri ve JASAT timlerinin yoğun ve titiz çalışmaları neticesinde mağdur ruhsatsız silah ile intihar ettiği ileri sürülen M.K.’nın intihar etmediği, kardeşi T. K. tarafından aile içi uyuşmazlık neticesinde intihar süsü verilerek ruhsatsız tabanca ile öldürüldüğü tespit edildi.
Şüpheli K.K yakalanmasının ardından gözaltına alındı. Kardeş katili T.K. çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak Muğla Kapalı Cezaevine sevk edildi.


Yurt Dünya 28.09.2022 20:06:50 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da "devlet himayesindeki" gençlere yönelik çalıştay düzenlendi

2

Adana'da uyuşturucu üretilen evin sahibi tutuklandı

3

Antalya'da "BAİB İhracatın Yıldızları Ödül Töreni" düzenlendi

4

Alanya'da deniz kıyısında kadın cesedi bulundu

5

Burdur'da evde çıkan yangın söndürüldü

6

Türkiye Yağlı Güreş Ligi 2025 Sezonu Ödül Töreni gerçekleştirildi

7

ATSO meclis toplantısı gerçekleştirildi

8

Çamlıkevler’de Yol Genişletme ve Ağaçlandırma Çalışmaları Sürüyor

9

Mersin Uluslararası Limanı ile Port Sudan Limanı arasında mutabakat imzalandı

10

Auto Kale Ekspertiz 2026'da bayi sayısını 100'e çıkarmayı hedefliyor