İplik fabrikası yangın sonrası kullanılmaz hale geldi

İplik fabrikası yangın sonrası kullanılmaz hale geldi

İplik fabrikası yangın sonrası kullanılmaz hale geldi

Uşak Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren iplik fabrikasında çıkan yangın ekiplerin çalışmasıyla yaklaşık 9 saat sonra kontrol altına alınırken fabrika ise kullanılmaz hale geldi.

Edinilen bilgiye göre; sabah saat 08.30 sıralarında Uşak Tekstil OSB’de faaliyet gösteren tekstil fabrikasında yangın çıktı. Geri dönüşüm malzemelerinden iplik üretimi yapılan fabrikada, henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın kısa sürede tüm binayı sardı. Yükselen dumanların kentin birçok noktasından görülebilen yangına, Uşak Belediyesi, Uşak Tekstil OSB ve Uşak Deri ve Karma OSB itfaiye ekipleri tarafından müdahale etti.

Bir taraftan yangına müdahale edilirken, diğer taraftan ise yanan iplik fabrikasındaki ürünlerin tahliyesi yapıldı. Çok sayıda ekibin katılımıyla yaklaşık 9 saat yoğun bir şekilde müdahale edilen yangının kontrol altına alındı. Yangına ilişkin ekiplerce soruşturma başlatılırken fabrika ise kullanılmaz hale geldi.


Yurt Dünya 22.08.2022 17:56:15 0

İlginizi Çekebilir

1

Fırat Life Style'ın yatırım hacmi 7 sektörde 10 milyar doları aştı

2

Antalya'da tohum ve tohumculuk sektörü konuşuldu

3

Antalya'da 45 ruhsatsız tabanca ele geçirildi

4

Süper Amatör Lig'de Akdeniz Belediyespor, Binevler Spor'u 4-1 yendi

5

Antakya ilçesinde tamirhanede çıkan yangın söndürüldü

6

GÜNCELLEME - Adana'da işçi servisinin camını kaskla kıran motosikletlinin ehliyetine el konuldu

7

Antalya'da yağıştan etkilenen bölgelerde çalışma yapıldı

8

Sabiha Gökçen bağlantı portföyüne Slovenya'nın başkenti Lübliyana'yı ekledi

9

OYAK Çimento ARKE Arama ve Kurtarma Ekibi kuruldu

10

Turkcell genç yetenekleri GNÇYTNK programına bekliyor