Irak ve Fransa arasında stratejik ortaklık anlaşması imzalandı

Irak ve Fransa arasında stratejik ortaklık anlaşması imzalandı

Irak ve Fransa arasında stratejik ortaklık anlaşması imzalandı

Fransa’ya resmi ziyaret düzenleyen Irak Başbakanı Muhammed Şiya Sudani, Irak ile Fransa arasında stratejik ortaklık anlaşmasının imzalandığını duyurdu.

Resmi ziyaret kapsamında Fransa’ya gelen Irak Başbakanı Muhammed Şiya Sudani, başkent Paris’te Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile bir araya geldi. Sudani sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, Irak ve Fransa’da arasında stratejik ortaklık anlaşmasının imzalandığını duyurdu.
Söz konusu anlaşmanın her iki ülke arasındaki işbirliği ufuklarını çeşitli alanlarda genişletecek yol haritası belirleyeceğini aktaran Sudani, “Irak’ın hükümet programında çizdiğimiz ve planladığımız gibi ekonomik reform ve sürdürülebilir kalkınmayı gerçekleştirmesini garanti eden ciddi ortaklıklar için arkadaşlarla çalışmaya devam edeceğiz" dedi.


Güncel 27.01.2023 00:21:52 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de cipin çarpması sonucu ölen 3 yayanın cenazeleri toprağa verildi

2

Antalya'daki otobüs kazasında hayatını kaybeden Aslı Çevik'in cenazesi defnedildi

3

Tami yeni ödeme çözümü CepPOS'u tanıttı

4

Toyota ocak ayında satışlarını yüzde 65 artırdı

5

TÜVTÜRK'ten araç sahiplerine egzoz emisyon ölçümü uyarısı

6

Antalya'daki otobüs kazasında yaralanan üniversitesi öğrencisi Yağız Oğuz, Eskişehir'de tedavi ediliyor:

7

GÜNCELLEME - Mersin'de çarptığı 6 yayadan 3'ünün ölümüne neden olan sürücü tutuklandı

8

Iğdır FK-Antalyaspor maçının ardından

9

Antalya'da "IAC 2026 Kampüs Buluşmaları" etkinliği düzenlendi

10

Marmaris Belediye Başkanı Ünlü ve diğer 6 sanığın yargılandığı davada karar