İRAP değerlendirme toplantısı yapıldı

İRAP değerlendirme toplantısı yapıldı

İRAP değerlendirme toplantısı yapıldı

Bilecik’te afet risklerini belirlemek ve afet risklerini azaltarak can ve mal kabını asgari düzeye indirmek amacıyla ‘İl Afet Risk Azaltma Planı 2022 Yılı 2. Dönem Eylem İzleme ve Değerlendirme Toplantısı’ düzenlendi.
Bilecik’te Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürü Mehmet Hayri Demirel başkanlığında düzenlenen toplantı, İl Afet Risk Azaltma Planı (İRAP) eylemlerinden sorumlu kurum kuruluş temsilcilerin katılımıyla gerçekleşti. Bilecik İl Özel İdaresi toplantı salonunda gerçekleşen toplantıda AFAD Müdürü Demirel, Bilecik’te meydana gelebilecek afetler ve olaylarla ilgili İRAP hazırlık çalışmalarını anlattı. Sonrasında İRAP 5’inci modülünde belirlenen eylemler teker teker değerlendirilerek eylemlerin güncellemeleri gerçekleştirildi.
AFAD Müdürü Demirel, toplantı ile ilgili vermiş olduğu bilgide, Bilecik’in karşılaşabileceği tüm afet risklerini en aza indirmek için çalışmalar yapıldığını belirtti.


Güncel 16.12.2022 10:45:46 0

İlginizi Çekebilir

1

Isparta'da iki otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı

2

SDÜ'de hareket halindeki elektrikli araçlar için kablosuz şarj projesi tasarlandı

3

TRT Çukurova Bölge Müdürü Fatih Doğru AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

4

Osmaniye’de asansör boşluğuna düşen Hürü Toklu hayatını kaybetti

5

Eskişehir’e atanan Vali Erdinç Yılmaz’a veda

6

Osmaniye merkezli kaçakçılık operasyonu: 5 tutuklama, 60 Milyon TL’lik malvarlığına el konuldu

7

Limak Holding'in "Yarını İnşa Etmek" paneli Davos'ta düzenlendi

8

Bu hafta yurtta Orta Akdeniz üzerinden gelen ılık ve yağışlı hava etkili olacak

9

Antalya İl Emniyet Müdürü Zaimoğlu, "Basın Sohbetleri" programına katıldı

10

Kahramanmaraş'ta uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli tutuklandı