İrem Helvacıoğlu ve Burcu Binici'den Çarpıcı Açıklamalar!

İrem Helvacıoğlu ve Burcu Binici

Bağdat Caddesi'nde bulunan ve Anadolu yakasının en gözde yemek ve eğlence mekanları arasına ismini yazdıran Folks Kitchen&Cocktail, önceki akşam gerçekleştirdiği birinci yıl kutlama partisiyle son zamanların en konuşulan gecelerinden birine inza attı. 

360 Plus Group'un markalarından biri olan ve genç girişimci Ümit Karayiğit imzasını taşıyan Folks Kitchen & Coctail önceki akşam birinci yılını verdiği görkemli bir partiyle kutladı. Melis Güvenç'in ev sahipliğinde gerçekleşen partiye iş, sanat ve cemiyet hayatından birçok isim katıldı. İrem Helvacıoğlu, Irmak Arıcı, Ece Özdikici, Burcu Binici, Güliz Ayla, Burak Tozkoparan, Kemal Uçar geceye katılanlar arasındaydı. Birbirinden renkli ve eğlenceli dakikaların yaşandığı gecede Begüm Obiz sahne alırken Güliz Ayla da sahneye çıkarak davetlilere unutulmaz bir gece yaşattı.

ESKİ EŞE ‘ÇÜRÜK’ GÖNDERMESİ

Geceye katılan Burcu Binici, basın mensuplarının sorularını cevapladı. Binici “Haziranın ilk haftası sinema filmine başlayacağız. Sonrasında bir tane daha olacak.” dedi. Muhabirlerin “Bu yaz Bodrum sahillerinde lahmacunun tanesi 400 Tl olacakmış. Siz bu fiyata lahmacun alır mısınız?” sorusuna Binici “Rize’de olsa topuklarına sıkarlar. Mümkün değil bu fiyat benim memleketimde. Tercih meselesi tabii ki. Demek ki alıcısı var ki bu rakamı koymuşlar. Bence saçma ama işte.” dedi. Tankurt Manas ile kısa süren evliliği hakkında gelen sorulara da cevap veren Binici “Geçti bitti. Herkesin Allah çarşısına göre pazar versin. Bazen olmayınca olmuyor. Bilemiyorsun da. Karpuzu eline aldığında anlayamıyorsun ki çürük mü değil mi diye. Yapacak bir şey yok. Ben bitirdim o işleri.” diyerek eski eşine ağır bir göndermede bulundu. 

‘ŞU AN ÇOK EĞLENİYORUM. KONULUŞACAK BİR KONU YOK’

İrem Helvacıoğlu’da geceye katılanlar arasındaydı. Helvacıoğlu “Setten çıkıp geldim. İyi gidiyor, eğleniyoruz. Sezon finali vakti geldi artık. Setimiz çok eğlenceli bizim.” dedi. Yaz planı yapmadığını belirten oyuncu “Arkadaşlarım ile bir yaz planı düşünüyoruz. Daha belli değil. Eğer içime sinen bir proje olursa tabii ki tatil yapmam. Komedi çok istiyorum. Genelde bana komedi yakıştırmıyorlar galiba ama bir gün bu durumum da ortaya çıkar elbet.” dedi. İrem Helvacıoğlu ve Yolaç Özcan çifti, geçtiğimiz aylarda aşklarına ikinci şans vermişti. Ancak mutluluğu yakalayamayan ünlü çift, bir kez daha ayrılmıştı. Ayrılığı soran muhabirlere Helvacıoğlu “Şu an çok eğleniyorum. Hiç konuşulacak bir konu yok.” dedi.



Magazin 12.05.2023 16:50:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı müzik grubu "KÖFN" konseriyle sona erdi

2

Haluk Levent, Adana'daki Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı'nda sahne aldı

3

Bakan Ersoy, Aspendos Geleceğe Miras Tanıtım Toplantısı'nda konuştu:

4

2. Uluslararası Antalya Yörük Türkmen Festivali, 3 Kasım'da başlayacak

5

Finike'de "renkli festival" başladı

6

Adana "Caz Konseri" verildi

7

İstanbul Kuruçeşme'de Ahmet Şafak fırtınası esti

8

Mersin'de "11. Uluslararası Soli Güneş Festivali" başladı

9

"Top Model of Turkey" ikincisi Marmaris’ten

10

Bursa’nın en iyi genç müzisyenleri belli oldu