İş arayanların adresi: Gaziosmanpaşa Belediyesi İstihdam Ofisi

İş arayanların adresi: Gaziosmanpaşa Belediyesi İstihdam Ofisi

İş arayanların adresi: Gaziosmanpaşa Belediyesi İstihdam Ofisi

İşçi ve işveren arasında köprü vazifesi gören Gaziosmanpaşa Belediyesi İstihdam Ofisi, 4 bin 400 vatandaşın özel sektörde işe yerleşmesini sağladı.
Gaziosmanpaşa Belediyesi, Milli İstihdam Seferberliğine katkı sunmak, vatandaşların doğru ve verimli olacakları bir sektörde iş sahibi olmasını sağlamak ve işverene aradığı nitelikteki işçiyi yönlendirebilmek amacıyla istihdam buluşmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda özel bir firmanın İstanbul Havalimanı’nda görevlendirilmek üzere personel alımı için toplu mülakat gerçekleştirildi. Genel bilgilendirmelerin ardından yapılan bire bir görüşmeler sonucu işverenin aradığı nitelikleri taşıyan vatandaşlar istihdam edilerek, iş başı yapacak.
İş görüşmesine gelen Melek Kurnaz, “Burada iş arıyoruz. Yeni bir heyecan, inşallah olur umudu ile geldik. Şu anda 3 buçuk, 4 aya yakın zamandır iş arıyorum. Belediyeden, telefonuma mesaj geldi. Mesajı değerlendirmek için buraya geldim. İnşallah hayırlısı bakalım” dedi.

4 bin 400 vatandaşa istihdam kapısı oldu
İstihdam Ofisi’ne başvurarak iş aradığını bildiren vatandaşların detaylı özgeçmiş bilgileri, sistemde kayıt altına alınıyor. Ardından özel sektörden gelen personel talebi doğrultusunda aranan işin gerektirdiği niteliklere uygun başvuru sahiplerine Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından sms gönderilerek, görüşmeye davet ediliyor. İşçi ve özel sektör temsilcilerinin buluştuğu mülakatların ardından işe alımlar gerçekleştiriliyor. Gaziosmanpaşa Belediyesi İstihdam Ofisi, çalışmalar kapsamında 4 bin 400 vatandaşın iş sahibi olmasını sağladı. İstihdam buluşmaları, farklı sektör temsilcilerle periyodik olarak devam ediyor.
Gaziosmanpaşa’da ikamet eden ve iş arayan vatandaşlar, Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin http://istihdam.gaziosmanpasa.bel.tr adresinden ve belediyenin sosyal medya hesaplarından özel sektör iş ilanlarını takip edip, başvuru yapabiliyor.


Güncel 15.09.2022 21:38:21 0

İlginizi Çekebilir

1

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Hatay'da ziyaretlerde bulundu

2

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremlerden etkilenen Hatay, 2027'de tamamen yenilenmiş altyapıya kavuşacak

3

IC İçtaş İnşaat King Khalid Uluslararası Havalimanı terminallerinin yapımını tamamladı

4

Hatay'da minibüsle çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı

5

Beyaz örtü içinde Salda Gölü manzaralı kayak keyfi

6

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Deprem, vefat, tedavi zorluklarını sporla aştı, milli takımla gururlandı

7

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremde 14 sporcusunu kaybeden İstiklalspor, sahadaki başarısıyla kente umut oluyor

8

Kolon kanserinde düzenli tarama erken tanı için belirleyici rol oynuyor

9

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremzede aşçı, kendisini hayata bağlayan AFAD arama kurtarma ekibiyle buluştu

10

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Kahramanmaraş'ın yeniden inşasında depremzede mimar ve mühendisler de yer aldı