İş kazasında yaşamını yitiren ormancı toprağa verildi

İş kazasında yaşamını yitiren ormancı toprağa verildi

İş kazasında yaşamını yitiren ormancı toprağa verildi

Dalaman Orman İşletme Müdürlüğü Ortaca Orman İşletme Şefliğinde görevli iken Çaylı mahallesi bölgesinde geçirdiği iş kazası sonucu hayatını kaybeden orman işçisi Hayati Ercedoğan Köyceğiz Zeytinalanı Mahallesinde toprağa verildi.
Ercedoğan için ilk olarak Dalaman Orman İşletme Müdürlüğü önünde cenaze töreni düzenlendi. Törene Muğla Orman Bölge Müdürü Yasin Yaprak, Bölge Müdür Yardımcıları, Şube ve İşletme Müdürleri ile orman personeli katıldı.
Hayati Ercedoğan’ın cenazesi daha sonra Köyceğiz Zeytinalanı mahallesindeki evine getirildi. Helallik alınması ve dua edilmesinin ardından kılınan cenaze namazına müteakip Zeytinalanı mezarlığında toprağa verildi.
Cenazeye Köyceğiz Kaymakamı Mustafa Maslak, Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan, Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Karakuş, merhumun çalışma arkadaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Yurt Dünya 26.02.2022 15:45:46 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatayspor, 3 futbolcu transfer etti

2

Octopus, Barcelona'da perakende sektörü için 4 yeni yapay zeka modülünü tanıttı

3

Mersin'de "Müziğin Sonsuzluğunda Yarım Kalan Bir Beste: Laçin Akyol" konseri verildi

4

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Osmaniye'de Solak ailesini ziyaret etti

5

Mersin'de "Zamanın Kırıldığı An: 6 ŞUBAT" grafik tasarım sergisi açıldı

6

Antakya Medeniyetler Korosu, depremin üçüncü yılında Hatay'da konser verdi

7

Hayat Holding "Hayat İyi Yaşam Merkezi"yle depremzedelere desteğini sürdürüyor

8

Burdur'da fuhuş operasyonunda yakalanan 2 zanlı tutuklandı

9

Bakan Kurum, 6 Şubat Depremleri Anma Programı ve Toplu Açılış Töreni'nde konuştu:

10

Bakan Bayraktar, 6 Şubat Depremleri Anma Programı ve Toplu Açılış Töreni'nde konuştu: