İşCep'e "Dünyanın En İyi Mobil Bankacılık Uygulaması" ödülü

İşCep

İşCep'e "Dünyanın En İyi Mobil Bankacılık Uygulaması" ödülü

İSTANBUL - Türkiye İş Bankası'nın mobil uygulaması İşCep, uluslararası finans yayını Global Finance tarafından "Dünyanın En İyi Mobil Bankacılık Uygulaması" seçildi.

Bankadan yapılan açıklamaya göre, İşCep, Global Finance tarafından düzenlenen En İyi Dijital Banka Ödülleri kapsamında "Dünyanın En İyi Mobil Bankacılık Uygulaması" ödülüne layık görüldü.

Londra'da düzenlenen törende, ödülü İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Sezgin Lüle aldı.

"En İyi Dijital Banka Ödülleri"nde kazananlar, dünyanın dört bir yanından gelen başvuruların dijitalleşme ve bankacılık uzmanları tarafından analiz edilmesinin ardından Global Finance ve editoryal ekip tarafından belirlendi.

Finansal ihtiyaçların yanı sıra günlük yaşamı da kolaylaştıracak bir uygulama haline getirilen İşCep'in "Dünyanın En İyi Mobil Bankacılık Uygulaması" seçilmesinde; sunulan müşteri deneyimi, ürün tekliflerinin genişliği, mevcut müşterileri dijital platformlara getirmenin yanı sıra yeni müşteri edinme ve korumadaki başarısı, iş süreçlerini iyileştirmeye ve maliyetleri düşürmeye sunduğu katkılar etkili oldu.

Toplam 13,5 milyon kullanıcıya sahip İşCep, günde 5 milyon kişi tarafından 18 milyon kez ziyaret ediliyor ve uygulamada 670'in üzerinde fonksiyondan oluşan zengin bir işlem seti bulunuyor.

- "İkinci yüzyılımıza 'Dünyanın En İyi Mobil Bankacılık Uygulaması' unvanıyla giriyoruz"

Açıklamada görüşlerine yer verilen İş Bankası Genel Müdürü Hakan Aran, "Cumhuriyetimizin 100. yılında, kurucumuz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 'halkın güven ve itimadından doğan modern ve milli bir banka' inşa etme arzusunu yerine getirmekten; ikinci yüzyılımıza dünyanın en iyi mobil bankacılık uygulamasına sahip banka unvanıyla girmekten gurur ve mutluluk duyuyoruz." ifadelerini kullandı.

Aran, "Cumhuriyetimizin yeni yaşında aldığımız bu prestijli ödülün, ülkemizde bankacılık sektörünün ulaştığı noktayı göstermesi açısından sadece bankamız için değil tüm sektör ve ülkemiz açısından da kıymetli olduğuna inanıyoruz. Bu global ödül İşCep’e, Bankamıza ve Cumhuriyetimizin 100. yılında ülkemize çok yakıştı." değerlendirmelerinde bulundu.



Yurt Dünya 1.11.2023 14:40:28 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da trafikte çıkan tartışmada bıçaklanan kişi öldü

2

Balıkesir'deki trafik kazasında ölen uzman çavuş, eşi ve çocuğu Kahramanmaraş'ta toprağa verildi

3

Hatay'da gelinciklerin açtığı tarlalar fotoğraf meraklılarını ağırladı

4

Adana'da öğrenciler, "Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği"nde eğlendi

5

Mersin'de doğa yürüyüşünde kaybolan kişi 5 gündür aranıyor

6

Antalya'da otomobilin altında kalarak ölen patenli çocuğun cenazesi ailesine teslim edildi

7

Depremde hayat kurtaran Antalyalı itfaiyeciler, enkaz simülasyonunda eğitim görüyor

8

Adana'da 15 bin 802 sentetik ecza hapı ele geçirildi

9

İskenderun'da altyapı çalışması sırasında su borusu patladı

10

Burdur'da iki otomobilin çarpıştığı kazada sürücüler yaralandı