İsfanbul AVM artık İsfanbul Alışveriş Caddeleri olarak hizmet verecek

İsfanbul AVM artık İsfanbul Alışveriş Caddeleri olarak hizmet verecek

İsfanbul AVM artık İsfanbul Alışveriş Caddeleri olarak hizmet verecek

ISTANBUL (AA) - Kurumsal ve görsel kimliginde yenilige giden Isfanbul AVM, bundan böyle Isfanbul Alisveris Caddeleri olarak hizmet vermeye devam edecek.

Isfanbul AVM'nin açiklamasina göre, toplam 600 bin metrekarelik alandaki konumuyla Türkiye'nin en büyük cadde AVM'leri arasinda yer alan Isfanbul, klasik alisveris merkezlerinden farkli mimari yapisiyla 2013'ten bu yana hizmet veriyor.

Açik ve kapali alisveris caddelerinden olusan Isfanbul AVM, sehrin nostaljik sokak detaylarini ziyaretçilerle bulustururken ayni zamanda; sosyallesmek, özel dinlenme alanlarinda kitap okumak, yürüyüs veya spor yapmak ve dogal ortaminda hayvanlarla vakit geçirmek için de keyifli bir yasam alani olma özelligi tasiyor.

Ziyaretçilerine daha fazlasini sunmak amaciyla fiziksel olarak da yenilenmeye baslayan AVM, pandemi süresince kapali oldugu zaman dilimini degerlendirerek kurumsal ve görsel kimliginde de degisime gitti. Misafirlerine müsteri deneyimini en üst derecede sunmayi hedefleyen Isfanbul AVM, bundan böyle Isfanbul Alisveris Caddeleri olarak hizmet vermeye devam edecek.

Genis caddeleri animsatan çizgiler ile özgürlügü ve temiz havayi sembolize eden mavi ve beyaz renklerin kullanildigi yeni logo, "alisverise açiklik getirdik" slogani ile de açik alanda alisveris yapma kültürünü temsil edecek.


- "Alisveris kültürünü yeniden tanimliyoruz"


Açiklamada görüslerine yer verilen Isfanbul AVM Yönetim Direktörü Kemal Bastürk, AVM sektörüne kazandirdiklari yenilikçi yaklasimlarin bir sirket vizyonu oldugunu belirterek, Isfanbul AVM'nin kurumsal kimligine yönelik farklilasmanin bir degisiklikten ziyade yeniden tanimlama biçimi oldugunu bildirdi.

Isfanbul Alisveris Caddeleri tanimlamasini bugüne kadar sektör içinde ayrismak üzere attiklari proaktif adimlarin bir uzantisi olarak gördüklerini aktaran Bastürk, su ifadeleri kullandi:

"2013'te kuruldugumuzdan bu yana zaten Türkiye'nin en büyük cadde AVM'lerinden biri olarak nitelendiriliyoruz ve bu yönümüzle gerek sektör gerek ziyaretçilerimiz nezdinde alternatif bir deneyim noktasiyiz. Caddelerimize sadece alisveris için degil sosyallesmek, havuzun basinda oturmak, yürüyüs veya spor yapmak, nostaljik tramvayimiz ile gezintiye çikmak için gelen birçok insan için zaten keyifli bir yasam alani olusturuyorduk. Yeni sürecimizle temel hedefimiz bir kenti kent yapan en önemli dinamikler olan meydan, cadde, sokak algisini yeniden yükseltmek."

Bastürk, bu girisimin, Istanbul gibi bir sehri kapali kapilarin ardinda degil açik alanlarda özgürlük duygusuyla yasatmak girisimi oldugunu bildirdi.

Kemal Bastürk, "Tüm bunlari kurumsal kimligimize daha içkin bir sekilde yansitmak niyetindeyiz. Tipki Istiklal Caddesi veya Bagdat Caddesi gibi köklü bir kamusal alan olmaya dogru hizla ilerliyoruz. Alisveris kültürünü yeniden tanimladigimiza dair çok güçlü argümanlar bunlar. Ülkemizin ve kültürümüzün alisveris merkezlerine yönelik böyle yenilikçi bir bakis açisina ihtiyaci vardi." ifadelerini kulladi.



Politika 30.06.2020 10:20:51 0

İlginizi Çekebilir

1

AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin'den teleferik kazasına ilişkin açıklama:

2

Antalya'daki teleferik kazası soruşturmasında Kepez Belediye Başkanı Kocagöz'ün tutuklanması

3

Kahramanmaraş'ta bayramlaşma programı düzenlendi

4

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Öntürk'ten YSK kararına ilişkin açıklama:

5

Döşemealtı Belediye Başkanı Menderes Dal görevine başladı

6

Isparta Belediye Başkanı Başdeğirmen mazbatasını aldı

7

Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı göreve başladı

8

Aile ve Gençlik Fonu'na bugüne kadar 6 bin 753 başvuruda bulunuldu

9

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek yeni dönemine törenle başladı

10

Kahramanmaraş ve Şanlıurfa'da bazı belediye başkanları mazbatalarını aldı