İskenderun Kaymakamı Demiryürek, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

İskenderun Kaymakamı Demiryürek, AA

İskenderun Kaymakamı Demiryürek, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

HATAY - İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Anadolu Ajansının gözünden 2023'e damga vuran olaylara ait fotoğrafların yer aldığı "Yılın Kareleri" oylamasında tercih yaptı.

Demiryürek, AA muhabirleri ile foto muhabirlerinin yurt içi ve dışında çektiği 5 kategoride oylamaya sunulan 147 fotoğrafı inceledi.

"Haber" kategorisinde Samir Jordamovic'in "Uğurlama" adlı fotoğrafına oy veren Demiryürek, "Çevre-Yaşam"da Oğuz Yeter'in "Boğaz'da Cumhuriyet Kutlaması", "Spor"da ise Annika Hammerschlag'ın "Çöplük Topçuları" başlıklı karesini seçti.

Demiryürek, bu yıla özel eklenen "Deprem: Umut" kategorisinde Eren Bozkurt'un "Kurtarma Sevinci", "Gazze:Kanıt" kategorisinde de Shadi Al Tabatibi'nin "Yıkım" adlı fotoğrafını oyladı.

Seçimlerinin ardından oylamayı değerlendiren Demiryürek, fotoğrafların birbirinden güzel ve değerli olduğunu söyledi.

Kaymakam Demiryürek, karelerin döneme tanıktık ettiğini vurgulayarak, emeği geçenlere teşekkür etti.



Yurt Dünya 8.01.2024 17:53:44 0

İlginizi Çekebilir

1

Aston Martin Türkiye'den İstanbul'da özel sürüş etkinliği

2

Adana'da 2 tırın çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı

3

Kemer Devlet Hastanesi Başhekimi Dağlı'ya ödül verildi

4

Kepez'de Meme Kanseri Farkındalık Eğitimi düzenlendi

5

17 Yaş Altı Milli Futbol Takımı, hazırlık maçında Hindistan'ı 1-0 yendi

6

Manavgat Cumhuriyet Başsavcısı Selimefendigil, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

7

Mersin'de çöp biriktirilen evden ruhsatsız silah ve 115 bin lira çıktı

8

TT Ventures girişim hızlandırma programı PİLOT'un 14. dönem başvuruları başladı

9

NetWork kış sezonu için kürk dokulu dış giyim seçkisini tanıttı

10

Türkiye Açık Para Golf Turnuvası, Antalya'da başladı