İskenderun'da antrepo çatısının çökmesi sonucu yaralanan işçilerden biri hayatını kaybetti

İskenderun

Hatay'ın İskenderun ilçesinde, antrepo çatısının çökmesi sonucu buğday altında kalan işçilerden biri hayatını kaybetti.

Hatay'ın İskenderun ilçesinde, antrepo çatısının çökmesi sonucu buğday altında kalan işçilerden biri hayatını kaybetti.
Alınan bilgiye göre olay, ilçeye bağlı Sarıseki Mahallesi'nde buğday depolanan özel bir firmaya ait antrepoda meydana geldi. Tırlara yükleme yapıldığı sırada antreponun çatısı bilinmeyen nedenle çöktü.
Bu sırada depoda bulunan ve yükleme yapan tır sürücüsü Mehmet Morca ile kepçe operatörü Ahmet S. yaralandı. Yaralılar, olay yerine çağrılan 112 acil sağlık ekiplerince ilk müdahalenin ardından İskenderun Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan buğday altında kalan ve yoğun çabalar sonucu çıkartılarak hastaneye kaldırılan tır şoförü Mehmet Morca hayatını kaybetti.
Morca'nın buğday altından çıkartılma çabaları bir cep telefonu kamerasına yansıdı. Jandarma olayla ilgili inceleme başlattı.



Bölgeden 13.12.2022 16:22:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da kamyona çarpan otomobildeki 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

2

Adana'da park halindeki otomobilde yaşanan patlamada 1 kişi öldü

3

Topçu Yüzbaşı Mustafa Ertuğrul Aker Kemer'de anıldı

4

Osmaniye’de mavi yumurtlayan tavukları çalan şüpheli polis tarafından yakalanıp tutuklandı

5

Antalya'da "15. Uluslararası Yeni Yıl Pazarı" açıldı

6

EMŞAV Tarsus hizmet binası açıldı

7

Mersinli şehit için oluşturulan hatıra ormanına yeni fidanlar dikildi

8

Antalya'da şarampole devrilen tırın bir eve çarparak durabildiği kazada sürücü yaralandı

9

Manavgat Ziraat Odası Başkanı Metin'den çiftçilere ÇKS uyarısı

10

MASTOB Başkanı Süral, iş yeri açma yönetmeliğini değerlendirdi