İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarından ‘Aşksız Hayat’ konseri

İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarından ‘Aşksız Hayat’ konseri

İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarından ‘Aşksız Hayat’ konseri

Antalya Büyükşehir Belediyesi İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı Türk Sanat Müziği İcra Heyeti ‘Aşksız Hayat’ isimli konser ile 24 Şubat Perşembe günü sanatseverlerle buluşacak.
Antalya Büyükşehir Belediyesi İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı Türk Sanat Müziği İcra Heyeti bu kez ‘Aşksız Hayat’ isimli konser ile müzikseverler ile buluşacak. Heyet, Antalyalılara müzik ziyafeti sunacak. Konser, 24 Şubat Perşembe günü saat 20.00’de Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Perge Salonu’nda ücretsiz olarak gerçekleşecek.

“Aşkın farklı hallerini yansıtan eserler”
İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı Türk Sanat Müziği Bölüm Başkanı Şef Aydemir Tuncer’in, repertuvarını Şubat ayı içerisinde hayatını kaybeden Türk müziği bestekarları Cevdet Çağla, Kaptanzade Ali Rıza Bey, Şerif İçli, Selahattin Pınar, Yorgo Bacanos, Ahmet Mükerrem Akıncı, Sadettin Kaynak ve Muhlis Sabahattin Ezgi’nin aşka dair bestelerinden seçerek hazırladığı konserde Türk Sanat Müziği İcra Heyeti aşkın farklı hallerini Antalyalı müzikseverler için seslendirecek.


Güncel 22.02.2022 11:01:05 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da evini yakmak isteyen kişi polis tarafından ikna edildi

2

Trafik kazasında hayatını kaybeden gencin organları 5 hastaya umut oldu

3

Hatay'da 600 çocuk ve ailesi "cami buluşması" etkinliğinde bir araya geldi

4

Hatay'da otomobil ile motosikletin çarpıştığı kazada 2 kişi yaralandı

5

Garanti BBVA BonusFlaş'ı yeniledi

6

Burdur'da kazada hayatını kaybeden genç son yolculuğuna uğurlandı

7

Ford Otosan Yeniköy Fabrikası ile "Global Lighthouse Network" ağına katıldı

8

Adana'da iki katlı binada çıkan yangında bir kişi yaralandı

9

Kahramanmaraş'ta uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli tutuklandı

10

Anamur'da öğrenciler tarafından hazırlanan resim sergisinin açılışı yapıldı