İsmet Taşdemir: “Takımımıza yakışmayan goller yedik”

İsmet Taşdemir: “Takımımıza yakışmayan goller yedik”

İsmet Taşdemir: “Takımımıza yakışmayan goller yedik”

Bodrumspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, Gençlerbirliği mağlubiyetinin ardından, “Oyunun özellikle ilk yarısı kafa kafaya geçti. İkinci yarı yediğimiz golün ardından beraberliği yakaladık ama takımımıza yakışmayan goller yedik maalesef“ dedi.
Spor Toto 1. Lig’in 35. haftasında Bodrumspor, deplasmanda Gençlerbirliği’ne 2-1 mağlup oldu. Maçın ardından Bodrumspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, maç sonu basın toplantısında açıklamalarda bulundu.
Gençlerbirliği maçının kendileri için önemli bir karşılaşma olduğunu fakat istedikleri gibi değerlendiremediklerini ifade eden Taşdemir, “Oyunun özellikle ilk yarısı kafa kafaya geçti. İkinci yarı yediğimiz golün ardından beraberliği yakaladık ama takımımıza yakışmayan bir goller yedik maalesef. O golle de oyunun kontrolünü tamamen rakibin eline verdik. Sezon başından beri söylüyorum bu takımla 55 puan topladık. Çok daha farklı bütçeli takımları geride bıraktık. Geride 3 maçımız kaldı. İnşallah bu 3 maçta da bugün yapamadıklarımızı yapıp, sezon başından beri ettiğimiz mücadelenin hakkını alıp inşallah play-off ile sezonu taçlandırmak istiyoruz” değerlendirmesinde bulundu.


Spor 28.04.2023 23:29:39 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da 15 sikke ve tarihi obje ele geçirildi

2

DEM Parti Eş Genel Başkanı Hatimoğulları, Hatay'da konuştu:

3

Çorum FK-Hatayspor maçının ardından

4

Anamur Belediye Başkanı Deniz, tarım işçisi kadınları ziyaret etti

5

Kadirli'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 106. yıl dönümü kutlandı

6

Mersin'de "Evinin Sultanları Voleybol Turnuvası" başladı

7

Ümitler Avrupa Judo Kupası, Antalya'da başladı

8

Anamur'da kadınlar KADES hakkında bilgilendirildi

9

Grand Prix Apollon Temple Bisiklet Yarışları, Manavgat'ta düzenlendi

10

Tay Group'un inşa ettiği yurt 2026-2027 eğitim-öğretim döneminde hizmete girecek