Isparta'da 20. Göller Bölgesi Yayla Şartlarında Tarım ve Hayvancılık Fuarı açıldı

Isparta

Isparta'da 20. Göller Bölgesi Yayla Şartlarında Tarım ve Hayvancılık Fuarı açıldı

ISPARTA - Isparta'da 20. Göller Bölgesi Yayla Şartlarında Tarım ve Hayvancılık Fuarı'nın açılışı yapıldı.

Gökkubbe Fuar Merkezi'ndeki fuarda, kentte tarım araçları satışı yapan firmalar ile kamu kurumları stant açtı.

Vali Abdullah Erin, açılıştaki konuşmada, dünyada her alanda hızlı değişimin yaşandığını belirterek, bu değişimlerin toplumsal hayat, ekonomi, sanayi, bilim ve teknolojide yaşandığını söyledi.

Baş döndürücü keşiflerin, buluşların her gün insanlığın önüne konulduğunu anlatan Erin, "Meydana gelen bu gelişmeler ve bu hızlı değişim bütün sektörleri etkilediği gibi tarım ve hayvancılık sektörünü de ciddi anlamda etkiliyor." dedi.

Erin, bu sektörlerde kendisini geliştirmeyenlerin oyun dışı kaldığına dikkati çekerek, şunları kaydetti:

"Değişime direnenlerin, kendisini geliştirmeyenlerin büyümeyenlerin ve pazarın şartlarını yerine getirmeyip sürekli bir pazarı genişletme çabası içerisinde olmayanların başarılı olamayacağı dönemdeyiz. Fuarcılık bu anlamda önemlidir. Bir taraftan üreticileri, öbür taraftan müşterileri bir araya getiren sektördeki gelişmeleri ve değişimi takip etmek suretiyle kendinizi kontrol etme ve yeni gelişen konulara ayak uydurma konusunda yeni tedbirler alabileceğiniz fırsatların sunulduğu organizasyonlardır."

Fuar, 16 Kasım'da sona erecek.



Yurt Dünya 13.11.2025 21:42:20 0

İlginizi Çekebilir

1

İSG "Sabiha Gökçen'in İzinde" serisinin üçüncü buluşmasını düzenledi

2

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, Kahramanmaraş'ta konuştu:

3

Bakan Yumaklı, Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürlüğü hizmet binası açılışında konuştu:

4

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, Kahramanmaraş'ta TARDİP Projesi'nin tanıtım programında konuştu:

5

Bozyazı'da emniyet, jandarma ve sahil güvenlik mensuplarına başarı belgesi verildi

6

Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ, Adana'da temaslarda bulundu

7

Adana'da "Akdeniz Diyabet Akademisi 7. Toplantısı" düzenlendi

8

Adana'da sigara bırakma poliklinikleri geçen yıl 5 bin 782 kişiye hizmet verdi

9

Hatay'da uyuşturucu operasyonunda 4 zanlı tutuklandı

10

Eğirdir Gölü'ne Aksu Havzası'ndan yıllık 42 milyon metreküp su aktarılacak