Isparta’da Avrupa Spor Haftası gösterilerle başladı

Isparta’da Avrupa Spor Haftası gösterilerle başladı

Isparta’da Avrupa Spor Haftası gösterilerle başladı

Isparta’da Avrupa Spor Haftası dolayısıyla düzenlenen programda halk oyunları, cimnastik, taekwondo, okçuluk ve geleneksel okçuluk gösterileri sunuldu.
Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Herkes İçin Spor Federasyonu tarafından 81 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen, toplumda hareketlilik bilincinin kazandırılması, sağlıklı yaşam ve ömür boyu spor yapma alışkanlığının kazandırılması amacıyla organize edilen Avrupa Spor Haftası etkinlikleri Isparta’da da coşkulu törenle başladı.
6 Mart Spor Salonu’nda düzenlenen spor etkinlikleri, Covid-19 salgını kapsamında alınan tedbirlerle gerçekleştirildi. Programda ilk olarak saygı duruşunda bulunularak, İstiklal Marşı okundu. Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek’in katıldığı program halk oyunları, cimnastik, taekwondo, okçuluk ve geleneksel okçuluk gösteriyle devam etti.
Tokyo 2020 Paralimpik Oyunları’nda altın madalya kazanan Isparta’nın Golbol Kadın Milli Takımı’nın sporcusu Reyhan Yılmaz’da Avrupa Spor Haftası açılış programında yerini aldı. İl Müdürü Murat Gevrek, Reyhan Yılmaz’a Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu tarafından gönderilen hediyeyi takdim etti.
Avrupa Spor Haftası etkinlikleri 30 Eylül tarihine kadar devam edecek.


Spor 23.09.2021 16:31:04 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana Orman Bölge Müdürü Etli, Osmaniye'de iftar programına katıldı

2

Antalya'da koruyucu aileler ve çocuklar için iftar programı düzenlendi

3

Adana'da belediye otobüsüyle çarpışan motosikletin sürücüsü öldü

4

Gülnar Belediye Başkanı Önge'den iftar programı

5

Mut Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasından iftar programı

6

Adana'da Yeşilay gönüllüleri iftarda buluştu

7

Mersin Çiçekçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Özdemir, ESOB başkanlığına adaylığını açıkladı

8

GÜNCELLEME - Mersin'de tarım işçilerini taşıyan minibüsün şarampole devrilmesi sonucu 3 kişi öldü, 11 kişi yaralandı

9

Isparta'da 700 yıllık "Buhur Suyu" geleneği canlandırıldı

10

Isparta'da şehit mezarlarının bakım ve temizliği yapıldı