Isparta'da çevre temizliği etkinliği yapıldı

Isparta

Isparta'da çevre temizliği etkinliği yapıldı

ISPARTA - Isparta'da AK Parti İl Başkanlığı ve 25 STK tarafından Dünya Çevre Günü dolayısıyla çevre temizliği etkinliği gerçekleştirildi.

AK Parti İl Başkanı Furkan Cem Er, Gökçay mevkisinde düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, çevre bilincinin artırılması gerektiğini belirterek, "Çevreyi korumak, hepimizin ortak sorumluluğudur. Bu bilinçle hareket eden tüm STK'lara ve gönüllülere teşekkür ediyorum. Isparta halkının bu duyarlılığı bizleri çok mutlu ediyor ve geleceğe dair umutlarımızı güçlendiriyor." diye konuştu.

Çevre kirliliğinin önlenmesi için bireysel ve toplumsal sorumlulukların önemini vurgulayan Er, bu tür etkinliklerin sürekliliğinin sağlanması gerektiğini dile getirdi.

Etkinlik sonunda gönüllüler, Gökçay mevkisinde bir araya gelerek topladıkları çöpleri belirlenen alanlara taşıdı.



Yurt Dünya 6.06.2024 15:55:27 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da uyuşturucu üretilen evin sahibi tutuklandı

2

Antalya'da "BAİB İhracatın Yıldızları Ödül Töreni" düzenlendi

3

Alanya'da deniz kıyısında kadın cesedi bulundu

4

Burdur'da evde çıkan yangın söndürüldü

5

Türkiye Yağlı Güreş Ligi 2025 Sezonu Ödül Töreni gerçekleştirildi

6

ATSO meclis toplantısı gerçekleştirildi

7

Çamlıkevler’de Yol Genişletme ve Ağaçlandırma Çalışmaları Sürüyor

8

Mersin Uluslararası Limanı ile Port Sudan Limanı arasında mutabakat imzalandı

9

Auto Kale Ekspertiz 2026'da bayi sayısını 100'e çıkarmayı hedefliyor

10

TİM Başkanı Gültepe, Antalya'da "Bölgesel İhracat Buluşmaları"nda konuştu: