İsrail, Han Yunus’ta apartmanı vurdu: 3 ölü

İsrail, Han Yunus’ta apartmanı vurdu: 3 ölü

İsrail, Han Yunus’ta apartmanı vurdu: 3 ölü

İsrail’de savaş uçaklarının Gazze Şeridi’ndeki Han Yunus kentinde bir apartmana saldırısı sonucu 3 Filistinli hayatını kaybetti.
İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırıları devam ederken İsrail güçlerinin sabah saatlerinde Gazze Şeridi’nde bulunan Han Yunus kentinde bir apartmanı vurdu. Saldırı sonucu 3 Filistinlinin hayatını kaybederken, birinin durumu ağır 7 kişi yaralandı. Saldırı gerçekleştirilen apartman tamamen yıkılırken çevresindeki binalarda da hasar meydana geldi.
İsrail’in düzenlediği hava saldırılarında İslami Cihad Hareketi Kudüs Tugayları Askeri Konsey Üyesi Ali Hassan Ghali’nin Gazze’ye yönelik saldırılarda İsrail güçleri tarafından öldürüldüğü belirtildi. Ghali’nin saldırılar sırasında güvenli bir alanda saklandığı aktarıldı.
Can kaybı 25’e yükseldi
Filistin Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada İsrail güçlerinin Gazze Şeridi’nde salı günü başlattığı saldırılarda ekseriyeti kadın ve çocuk olmak üzere 10’u sivil toplam 25 kişinin hayatını kaybettiği ve 76 kişinin de yaralandığı ifade edilmişti.


11.05.2023 11:00:53 0

İlginizi Çekebilir

1

ATP 2025'te 5,7 milyar lira gelir elde etti

2

Innovance, Forbes Türkiye "Girişim 2026" listesinde birinci oldu

3

Liselilerle derse giren kedi "Pakize" okulun 470'inci öğrencisi oldu

4

Ringe çıkan Adanalı kadınlar hem stres atıyor hem savunma tekniklerini öğreniyor

5

Sabancı Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Sabancı'dan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajı

6

Bilgi Üniversitesi kurucularından Prof. Dr. Duruiz için "Emeritus Profesörlük" töreni düzenlendi

7

Adana'da bir kadın eşi tarafından öldürüldü

8

Yapay Zekâ: Hayatımızın Merkezi Mi?

9

Honor ve ARRI'den "ARRI Görüntü Bilimi" yaklaşımını akıllı cihazlara taşıyan işbirliği

10

Adana'da 1 ton 650 kilogram kaçak tütün ele geçirildi