İstanbul Kuruçeşme'de Ahmet Şafak fırtınası esti

İstanbul Kuruçeşme

İSTANBUL KURUÇEŞME’DE AHMET ŞAFAK FIRTINASI ESTİ

İstanbul Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi sevenleriyle buluşan Sanatçı Ahmet Şafak, özel repertuvarı, sahne performansı, güçlü yorumu ve birbirinden güzel şarkılarıyla adeta fırtına gibi esti. Sanat ve siyaset dünyasından tanınmış isimlerin de seyirciler arasında yer aldığı konserde binlerce kişi unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşadı.

Türk müziğinin güçlü isimlerinden Sanatçı Ahmet Şafak, İstanbul Kuruçeşme Açıkhava Sahnesinde hafızalardan uzun süre silinmeyecek bir konsere imza attı. Sanat ve siyaset dünyasından tanınmış isimlerin de seyirciler arasında yer aldığı konseri izlemeye gelen binlerce kişi, Ahmet Şafak’ın özel repertuvarı, sahne performansı, güçlü yorumu ve birbirinden güzel şarkılarıyla unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşadı. Müzik şölenine, efsaneleşen eseri Yalnız Kurt’la başlayan Ahmet Şafak; Beni Ellere Sorma, Vay Delikanlı Gönlüm, Neyleyim, Adam Gibi, Olsun ve Ay Yıldız Kolye gibi birçok sevilen parçasıyla dinleyenleri büyüledi. Yaklaşık 2,5 saat süren konserde zaman zaman seyircilerin yanına inerek şarkılarını söyleyen Ahmet Şafak, samimi, içten ve sıcak tavrıyla gönülleri fethetti. Sanatçının, oğlu Kürşat ile yaptığı düet ise konsere gelenleri adeta mest etti.

ŞAFAK: “COŞKUMUZ İSTANBUL BOĞAZI’NA DALGA DALGA YAYILDI”

İstanbul’da sevenlerinin huzuruna çıktığı konserin ardından açıklamalarda bulunan Sanatçı Ahmet Şafak, “Bu akşam adeta bir aile ortamında aşkın ve vatanın şarkılarını hep bir ağızdan söyledik. Sesimiz, yüreğimiz, coşkumuz İstanbul Boğazı’na dalga dalga yayıldı. Bizlere eşlik eden tüm sanatseverlere gönülden teşekkür ediyorum.” dedi.

Poll Production by Polat Yağcı, Demirören Medya Grubu ve Yetkili Menajerlik iş birliğiyle gerçekleştirilen konsere; Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, MHP Eski Genel Başkan Yardımcısı Bülent Didinmez, Yazar ve İşadamı Hayrettin Alp, MHP MYK Üyesi Yavuz Tellioğlu, MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın, Silivri Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Eren Ermiş, Türkgün Gazetesi Yöneticisi Tolga Polat, Yapımcı Can Beslen, Yönetmen Utku Uçar, Oyuncu Sefa Zengin ve binlerce kişi katıldı.



Magazin 6.08.2023 12:57:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı müzik grubu "KÖFN" konseriyle sona erdi

2

Haluk Levent, Adana'daki Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı'nda sahne aldı

3

Bakan Ersoy, Aspendos Geleceğe Miras Tanıtım Toplantısı'nda konuştu:

4

2. Uluslararası Antalya Yörük Türkmen Festivali, 3 Kasım'da başlayacak

5

Finike'de "renkli festival" başladı

6

Adana "Caz Konseri" verildi

7

İstanbul Kuruçeşme'de Ahmet Şafak fırtınası esti

8

Mersin'de "11. Uluslararası Soli Güneş Festivali" başladı

9

"Top Model of Turkey" ikincisi Marmaris’ten

10

Bursa’nın en iyi genç müzisyenleri belli oldu