İstanbul’da akaryakıt istasyonunda bıçaklı gasp kamerada

İstanbul’da akaryakıt istasyonunda bıçaklı gasp kamerada

İstanbul’da akaryakıt istasyonunda bıçaklı gasp kamerada

Kağıthane’de bir şahıs, sabaha karşı girdiği bir akaryakıt istasyonundaki çalışanlara bıçak doğrultarak 2 bin liralarını gasp etti. Polis bıçaklı gaspçının peşine düşerken, o anlar ise kameralara yansıdı.
Olay, geçtiğimiz Pazartesi günü saat 06.00 sıralarında Kağıthane Sultanselim Mahallesi’ndeki bir akaryakıt istasyonunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre sabah karşı cadde üzerinde bulunan bir akaryakıt istasyonuna giren kapüşonlu şahıs, çalışanlara bıçak doğrulttu. Şahıstan korkan çalışanlar ceplerindeki yaklaşık 2 bin lirayı gaspçıya verdi. Olayın ardından gaspçı şahıs hızla uzaklaşarak kayıplara karıştı.

Polis gaspçının peşine düştü
Yaşananlar ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, istasyonda giren şahıs çalışanlara bıçak doğrultuyor. Çalışanlar ise cebindeki paraları şahsa veriyor. Şahıs ardından kapıyı kapatarak uzaklaşıyor. Olayın ardından ihbar üzerine istasyona gelen polis ekipleri, güvenlik kamera görüntüleri inceleyerek ve çalışanların ifadelerine başvurdu. Polis şahsı yakalamak için çalışma başlattı.


Yurt Dünya 16.03.2023 10:50:37 0

İlginizi Çekebilir

1

GÜNCELLEME - Adana'da otomobil ile minibüs çarpıştı, 5 kişi öldü, 10 kişi yaralandı

2

Isparta'da komşular arasında çıkan silahlı kavgada biri çocuk, 2 kişi yaralandı

3

Quick Finans, yeni sistem çözümlerini devreye aldı

4

Kahramanmaraş'ta sağanak ve fırtına etkili oluyor

5

Burdur'da evde çıkan yangın hasara yol açtı

6

Defne'de apartman bahçesine yuvarlanan otomobilin sürücüsü yaralandı

7

Hatay'da tabancayla öldürülen kadının cenazesi defnedildi

8

Osmaniye'de sağanak hayatı olumsuz etkiledi

9

Vali Yılmaz ve Eşinden Koruyucu Aileye Ziyaret

10

Antalya'da sağanak sonrası denizin rengi değişti