İstanbul’da tedavi gören maden işçisinden sevindirici haber

İstanbul’da tedavi gören maden işçisinden sevindirici haber

İstanbul’da tedavi gören maden işçisinden sevindirici haber

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi Yanık Merkezi Sorumlusu Prof. Dr. Mustafa Turan, tedavisi devam eden maden işçilerinden birinin daha solunum cihazından ayrılacağını açıkladı.
Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’nde tedavileri devam eden maden işçilerinden sevindirici haber geldi. Çam ve Sakura Hastanesi Yanık Tedavi Merkezi ve Acil Cerrahi sorumlusu Prof. Dr. Mustafa Turan gazetecilere yaptığı açıklamada, "Bartın’dan 6 hasta Cuma akşamı hastanemize getirildi. Bu hastaların 5 tanesinin ileri düzeyde yaraları ağır idi. Onları solunum cihazına bağlamak durumunda kaldık. Onların yoğun tedavileri devam etmektedir. Bir hastamızın durumu daha iyiydi. O da zehirli gazlara maruz kaldığı için oksijen tedavisine ihtiyaç duymuştu. Şu an durumu iyi yoğun bakımdan çıkardık. Solunum makinesine bağlı hastalarımızdan birinin de makineden ayrılma süreci başlatılmıştır. Durumu iyiye gitmektedir" ifadelerini kullandı.
Yaralı madencilerin tedavilerinde en üst düzey malzeme ve modern tekniklerin kullanıldığını vurgulayan Turan, "Bundan sonraki süreçte bütün ümidimiz bu hastalarımızın sağlığına kavuşmasıdır" şeklinde konuştu.


Güncel 19.10.2022 15:11:56 0

İlginizi Çekebilir

1

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Atsu'nun golünün ardından sessizliğe bürünen Hatay Stadı yeni sezona hazırlanıyor

2

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Adana'da depremde ağılları zarar gören besiciler verilen çadırlarda yetiştiriciliğe devam etti

3

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Osmaniye'de 195 bin 200 depremzedeye psikososyal destek sağlandı

4

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Hatay'da depremlerde hasar gören camilerin yerine yenileri yapılıyor

5

Osmaniye merkezli DEAŞ operasyonunda yakalanan 3 zanlı tutuklandı

6

Antalya'da toz taşınımı görüş mesafesini düşürdü

7

Siemens ve ENKA İnşaat'tan veri merkezi işbirliği

8

Adana'da uyuşturucu operasyonunda yakalanan 7 zanlı tutuklandı

9

Adana, Mersin, Hatay ve Osmaniye'de yarıyıl tatili sonrası ilk ders zili çaldı

10

Osmaniyeli üç öğrenci, satrançta milli takım havuzuna seçildi