İstanbul’dan dönünce evinin soyulduğunu gören kişi, polisten yardım istedi

İstanbul’dan dönünce evinin soyulduğunu gören kişi, polisten yardım istedi

İstanbul’dan dönünce evinin soyulduğunu gören kişi, polisten yardım istedi

Balıkesir’in Edremit ilçesinde bir kişinin İstanbul’dan dönünce evinin soyulduğu ihbarı üzerine harekete geçen asayiş ekipleri, adeta iğne ile kuyu kazarak eşyaları Burhaniye’de ikinci el satan iş yerinde ele geçirdi.
Edinilen bilgiye göre, İlçe Emniyet Müdürlüğü asayiş ekipleri, Akçay Sarıkız Mahallesi Ali İleri Caddesi’nde E.Ç.’nin (32) 3 ay önce iş nedeniyle İstanbul’a gittiğini, geldiğinde ise soyulduğu ihbarı üzerine harekete geçti.
Ekipler, on günlük çalışma sonunda adeta iğne ile kuyu kazarak tüm kameraları inceledi, araştırma yaptı.
Kişinin çalınan buzdolabı, bulaşık makinesi, çamaşır makinesi, kahve makinesi, yemek takımı gibi benzer eşyaların Burhaniye’de ikinci el spot mağazasında olduğu tespit edildi. Eşyaları alan kişi B.D. (48) hakkında çalıntı eşya almak suçundan işlem yapılırken, şüpheli F.D.’nin (32) ise aranmasının sürdüğü öğrenildi.


Yurt Dünya 24.05.2022 16:34:15 0

İlginizi Çekebilir

1

Kahramanmaraş'ta depremlerde hasar gören tarihi mekanlardaki restorasyon çalışmaları sürüyor

2

Beymen Tersane "Galleries of Luxury" konseptiyle açıldı

3

Burdur'da KBRN ve yangın tatbikatı yapıldı

4

Hatay'da "Doğu Akdeniz’de Güvenlik, Ticaret ve Yaşam" söyleşisi düzenlendi

5

TSKB ve KfW Kalkınma Bankası arasında 250 milyon avroluk kredi anlaşması

6

QNB Türkiye CDP değerlendirmelerinde üç kategoride A listesine girdi

7

Hatay'da eşini bıçakla yaralayan sanığa 20 yıl hapis cezası

8

Antalya'da dayısı tarafından silahla öldürülen kadının cenazesi defnedildi

9

Antalya'da tırın çarptığı Karayolları işçisi öldü

10

AK Parti Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu 8. Isparta Kitap Fuarı'nda konuştu: