İstanbul’un yeşiline AK Parti’li belediye sahip çıkacak

İstanbul’un yeşiline AK Parti’li belediye sahip çıkacak

İstanbul’un yeşiline AK Parti’li belediye sahip çıkacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesinin masraflı diyerek söktüğü dikey yeşillik ve aparatlarına Balıkesir Büyükşehir Belediyesi talip oldu.
Ekrem İmamoğlu yönetimindeki İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir genelinde yol kenarında bulunan duvarlardaki dikey bahçelerin ve çiçeklerin kaldırılması sonrasında Balıkesir Büyükşehir Belediyesi resmi dilekçe ile sökülen malzemeleri yeniden kullanım ve kamu kaynaklarının israf edilmemesi için kendilerine hibe edilmesini istedi.
Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı, İklim Değişikliği Başmüzakerecisi Prof. Dr. Mehmet Emin Birpınar attığı tweet ile İstanbul’da sökülen dikey yeşillik ve bunlara ait aparatları Balıkesir Büyükşehir Belediyesinin talep ettiğini açıkladı. Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Birpınar attığı tweet’te, "Kamu kaynaklarında israfın önlemesi amacıyla kendilerine verilmesini talep etmiş. Madem beğenmediniz bize gönderin, biz değerlendirelim diyorlar özetle..." ifadelerini kullanarak, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Küçükkaptan’ın imzasını taşıyan dilekçeyi de paylaştı.


Güncel 21.10.2020 15:37:13 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin Çiçekçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Özdemir, ESOB başkanlığına adaylığını açıkladı

2

GÜNCELLEME - Mersin'de tarım işçilerini taşıyan minibüsün şarampole devrilmesi sonucu 3 kişi öldü, 11 kişi yaralandı

3

Isparta'da 700 yıllık "Buhur Suyu" geleneği canlandırıldı

4

Isparta'da şehit mezarlarının bakım ve temizliği yapıldı

5

Mersin'de tarım işçilerini taşıyan minibüsün şarampole yuvarlanması sonucu 2 kişi öldü, 12 kişi yaralandı

6

Antalya'da bayram öncesi şehit mezarlarının bakım ve onarımı yapılıyor

7

Antalya'da "Kadın Muhtarlarla Eşitlikçi Uygulamalar" paneli düzenlendi

8

Budget'tan bayram tatili için güvenli araç kiralama önerileri

9

Artistik Cimnastik Dünya Kupası'nın Antalya ayağı başladı

10

Kahramanmaraş'ta yaralı bulunan karaca yavrusu tedavi altına alındı