İstasyon Caddesindeki kaldırım yenileme çalışmaları devam ediyor

İstasyon Caddesindeki kaldırım yenileme çalışmaları devam ediyor

İstasyon Caddesindeki kaldırım yenileme çalışmaları devam ediyor

Isparta Belediyesi’nin İstasyon Caddesinde başlattığı kaldırım ve orta refüj yenileme çalışmaları devam ediyor. Çalışmalarda kullanım ömrünü tamamlayan ve görüntü kirliliği oluşturmaya başlayan kaldırım ve orta refüjün taban döşemeleri kaldırılırken, yerine renkli begonit taş döşeniyor.
Isparta Belediyesi, şehirde birçok meydan, cadde ve sokaklarda yenileme çalışmaları gerçekleştiriyor. Bu çalışmalar uzun yıllar önce yapılan ve deformeye uğrayan İstasyon Caddesinde devam ediyor. İstasyon Caddesinin geliş-gidiş kaldırımları ile orta refüjü yenileniyor. Çalışmalar kapsamında ömrünü tamamlayan ve görüntü kirliliği oluşturan kaldırım ve orta refüj taban döşemeleri kaldırılıyor, aydınlatmalarıyla renkli begonit taşlar döşeniyor.
6 Mart Caddesi girişinden başlayan kaldırım ve orta refüj yenileme çalışmalarında İstasyon Caddesi boyunca yer alan otobüs durakları da yenileniyor. Ayrıca bölgede vatandaşların talebi doğrultusunda gövde yapısıyla özelliği kaybolmuş zararlı böceklerden dolayı çevreye zarar veren ağaçlar kaldırıyor yerlerine caddenin yapısına uygun ağaçlar dikiliyor.


Güncel 23.05.2023 15:24:20 0

İlginizi Çekebilir

1

GÜNCELLEME - Adana'da dağda mahsur kalan 3 kişi kurtarıldı

2

Adana'da dağda mahsur kalan 3 kişi için kurtarma çalışması başlatıldı

3

Hatay'da 90 ruhsatsız tabanca ele geçirildi

4

Kahramanmaraş merkezli tefecilik operasyonunda 17 şüpheli tutuklandı

5

Saimbeyli'de "Dünya İnsan Hakları Günü" programı düzenlendi

6

Bozyazı'da naat yazma ve okuma yarışması düzenlendi

7

Koçfinans 30 yaşında

8

Kepez Belediyesince emekli personele yönelik program düzenlendi

9

Salon Hokeyi Kadınlar Süper Lig maçları Alanya'da yapıldı

10

Arçelik çalışanları Perakende Günü'nde sahada tüketicilerle buluştu