İstikbal İstanbul Mobilya Fuarı’nda

İstikbal İstanbul Mobilya Fuarı’nda

İstikbal İstanbul Mobilya Fuarı’nda

Türkiye’nin lider mobilya markası İstikbal, 2023 koleksiyonunu İstanbul Mobilya Fuarı’nda yurtiçi ve yurtdışından katılan misafirlerin beğenisine sundu.
Türkiye’deki mobilya sektörünün lider markası İstikbal, Avrupa’nın en büyük mobilya fuarı olan İSMOB Fuarı’nda 2023 yılına özel hazırlanan konseptlerini ziyaretçileriyle buluşturdu. Geçtiğimiz günlerde "İstikbal’le Her Yer Güzel" sloganı ile yeni koleksiyonlarını tüketicilerinin beğenisine sunan İstikbal Mobilya, yurtiçi ve yurtdışından binlerce ziyaretçinin yer aldığı fuarda Platin, Viola Concept, Mary ve Nova ürün grupları ile katılıyor. Sektörde 66 yıldır faaliyet gösteren ve ilk akla gelen mobilya markası olan İstikbal, en yeni ürünleri ve eşsiz tasarımlarıyla İstanbul Mobilya Fuarına katılan ziyaretçilerin de ilgi odağı oldu.
Her tarza hitap eden geniş ürün yelpazesi ve trend oluşturan tasarımları ile 2023 yılında da en sevilen mobilya markası olmaya aday.


Güncel 26.01.2023 16:16:20 0

İlginizi Çekebilir

1

Isparta'da iki otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı

2

SDÜ'de hareket halindeki elektrikli araçlar için kablosuz şarj projesi tasarlandı

3

TRT Çukurova Bölge Müdürü Fatih Doğru AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

4

Osmaniye’de asansör boşluğuna düşen Hürü Toklu hayatını kaybetti

5

Eskişehir’e atanan Vali Erdinç Yılmaz’a veda

6

Osmaniye merkezli kaçakçılık operasyonu: 5 tutuklama, 60 Milyon TL’lik malvarlığına el konuldu

7

Limak Holding'in "Yarını İnşa Etmek" paneli Davos'ta düzenlendi

8

Bu hafta yurtta Orta Akdeniz üzerinden gelen ılık ve yağışlı hava etkili olacak

9

Antalya İl Emniyet Müdürü Zaimoğlu, "Basın Sohbetleri" programına katıldı

10

Kahramanmaraş'ta uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli tutuklandı