İstiklal Caddesi’nde otelde yangın paniği: Mahsur kalanları itfaiye ekipleri kurtardı

İstiklal Caddesi’nde otelde yangın paniği: Mahsur kalanları itfaiye ekipleri kurtardı

İstiklal Caddesi’nde otelde yangın paniği: Mahsur kalanları itfaiye ekipleri kurtardı

Beyoğlu İstiklal Caddesi’nde inşaat halindeki bir otelin asansör boşluğunda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Üst katlarda mahsur kalan 4 işçi, itfaiye ekiplerince kurtarıldı.
Yangın, saat 01.30 sıralarında Beyoğlu İstiklal Caddesi’ndeki inşaat halindeki 6 katlı bir otelin 5’inci katında yaşandı. Edinilen bilgiye göre, inşaat halindeki otelin asansör boşluğunda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Dumanların yükseldiğini fark edenler, panik yaşayarak camlara çıktı. İhbar üzerine sağlık ekipleri ile Beyoğlu, Fatih ve Şişli’den itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri camlara çıkan 4 işçiyi, merdivenle kurtardı. Kurtarılanlar tedbir amaçlı ambulansa götürülerek ayakta tedavi edildi.
Yangın yaklaşık yarım saatlik çalışmanın ardından kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangınla ilgili inceleme sürerken, kesin çıkış nedeni yapılacak incelemenin ardından belli olacak.


21.04.2023 03:04:17 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da uyuşturucu operasyonunda 10 şüpheli yakalandı

2

Hatay'da 268 bin kişi suç unsurlarına karşı bilinçlendirildi

3

Çiçek üreticileri İngiltere'de 15 Mart'ta kutlanacak Anneler Günü için yoğun mesai yaptı

4

Muhasebeciliği bırakan kadın girişimci, devlet desteğiyle sürü sahibi oldu

5

MEMLEKET SOFRASI - Burdur sarma aşı

6

Ormanları tehdit eden kabuk böceklerine karşı mücadele

7

Osmaniye’de koruyucu sağlık hizmetleri tanıtıldı

8

Osmaniye’de koruyucu aileler iftar sofrasında buluştu

9

Adana'da kaçakçılık operasyonunda 37 şüpheli yakalandı

10

Pusula Holding'de üst düzey atama