İtfaiye ekibi Derinöz barajındaki faciayı anlattı

İtfaiye ekibi Derinöz barajındaki faciayı anlattı

İtfaiye ekibi Derinöz barajındaki faciayı anlattı

Amasya’nın Suluova ilçesindeki Derinöz Baraj Gölü’nde boğulan aynı aileden 5 kişiyi sudan çıkartan itfaiyeciler o anları anlattı.
Amasya Belediyesi İtfaiye Müdürü Selim Keleş, barajın kıyısında çekirdek yiyen iki çocuğun suya kapılması üzerine diğer aile fertlerinin de suya atladığını belirtti. İtfaiye bünyesindeki su altı arama-kurtarma ekiplerinin ihbar üzerine olay yerine gelerek 5 kişiyi sudan çıkarttığını belirten Keleş, “Önce hala ardından babaanne sonra çocukları, en son amcayı bulduk. Maalesef hepsi eks vaziyetteydi. Barajın dibi balçık ve görüntü mesafesi yoktu. Bu koşullarda çalışmamızı tamamladık” dedi.
Çalışma sonucu önce Elif Semiz ve Sultan Cenik, bir süre sonra da Emrullah, Havvanur ve Levent Cenik’in cansız bedeni sudan çıkarıldı.
Öte yandan Emrulah Cenik’in, olaydan birkaç saat önce göl kenarında ayaklarını suya soktuğu anları sosyal medya hesabından paylaştığı ortaya çıktı.


Yurt Dünya 19.07.2021 00:29:40 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de cipin çarpması sonucu ölen 3 yayanın cenazeleri toprağa verildi

2

Antalya'daki otobüs kazasında hayatını kaybeden Aslı Çevik'in cenazesi defnedildi

3

Tami yeni ödeme çözümü CepPOS'u tanıttı

4

Toyota ocak ayında satışlarını yüzde 65 artırdı

5

TÜVTÜRK'ten araç sahiplerine egzoz emisyon ölçümü uyarısı

6

Antalya'daki otobüs kazasında yaralanan üniversitesi öğrencisi Yağız Oğuz, Eskişehir'de tedavi ediliyor:

7

GÜNCELLEME - Mersin'de çarptığı 6 yayadan 3'ünün ölümüne neden olan sürücü tutuklandı

8

Iğdır FK-Antalyaspor maçının ardından

9

Antalya'da "IAC 2026 Kampüs Buluşmaları" etkinliği düzenlendi

10

Marmaris Belediye Başkanı Ünlü ve diğer 6 sanığın yargılandığı davada karar