İYİ PARTİ OSMANİYE' DE KILIÇ'LA DEVAM KARARI

İYİ PARTİ OSMANİYE

İyi Parti Osmaniye İl Teşkilatının yapılan olagan kongresinde mevcut kurucu il başkanı eğitimci iş adamı Serat Kılıç, yeniden il başkanı seçilerek güven tazeledi.
Osmaniye Köşk Sosyal Tesisleri bahçesinde tek liste ile girilen seçimde Serat Kılıç, oybirliği ile İyi Parti Osmaniye İl Başkanı seçildi. Başkan Kılıç, konuşmasında şahsına ve ekibine olan güvene teşekkür ederek çalışmalarını aynı tempo ile sürdüreceklerini belirterek teşekkür etti.
Teşkilattan Sorumlu Başkan Yardımcısı GİK üyesi Mehmet Arslan'ın da katıldığı 2. olagan kongrede İyi Parti Osmaniye İl Teşkilatının yeni yönetim kurulu, disiplin ve üst kurul delegeleri de şu isimlerden oluştu:

Mehmet Yalçın, Seyfi Öztürk, İbrahim Gül, Ahmet Atmaca, İbrahim Kılıçal, Nuri Yönet, Deniz Eker, Dudu Deniz Çerçi, Nuran Gazioğlu, Ersin Soy,Fuat Karayiğit, Bilal Fidan, Osman Solakoğlu,Çiğdem Bağcı, Mahmut Gök, İsmail Aslankurt, Ahmet Rasim Öztürk, Hür Kayıpak, Mustafa Özdamar, Mahmut Demir, Alpay Seydioğlu, Serhat Örsdemir, Büşra Sayoğlu, Emine Yılmaz, Mesut Toksöz, Berat Ödüget, Bezhat Altun, Alpaslan Yücel, Yusuf Aksoy, Zeki YIlmaz, Ökkeş Bahadır Özkan, Ayşe Günar, Musa Şahin, Fatime Algan, Kemal Karagöz, Ali Ayhan, Ender Eskicioğlu, Halil Etleç, Mehmet Demir ve Süleyman Küçükkavruk.

İL DİSİPLİN KURULU ÜYELERİ

Mehmet Ali Soy, Ali Kuran, Hakkı Çil, Osman Kiriktir, Fevzi Çatalbaş, Sercan Gürses, Feramuz Kabalcı, Mustafa Aydınlık ve Kezban Gelgeç.

İYİ PARTİ OSMANİYE ÜST KURUL DELEĞELERİ

Serat Kılıç, Mustafa Tülücü, Mehmet Soğancı, İbrahim Coşkun, Ömer Bağcı, Ali Aksoy, Haydar Aktürk, Selver Özdoğan, Dilek Ceylan ve Büşra Sayoğlu.    



Osmaniye 8.08.2020 21:21:00 0
Anahtar Kelimeler: PARTİ OSMANİYE' KILIÇ' DEVAM KARARI

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye'de kan bağışı etkinliği düzenlendi

2

Osmaniye İl Özel İdaresi araç filosuna 10 yeni araç

3

Osmaniyeli şehidin çocuklar için istediği şenlik, yerine getirildi! 

4

Osmaniye’de devrilen motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti

5

Osmaniye'de TCDD'ye ait demir korkulukları çalan 5 şüpheli yakalandı

6

Erkekler Açık Alan Hokey Süper Lig 1. etap maçları, Osmaniye'de başladı

7

Vali İsa Küçük, Osmaniye'deki anılarını yazdı

8

İnşaat işçisinin acı sonu

9

Osmaniye Eczacı Odası depremzede çocuklar için 23 Nisan etkinliği düzenleyecek

10

Kadirli'de asayiş uygulamalarında yakalanan 32 şüpheliden 14’ü tutuklandı