iyzico'nun "Kadın Girişimci Destek Programı"nın yeni dönem kayıtları başladı

iyzico

iyzico'nun "Kadın Girişimci Destek Programı"nın yeni dönem kayıtları başladı

İSTANBUL - iyzico’nun "Kadın Girişimci Destek Programı"nın 6'ncı başvuru dönemi başladı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, ödeme sistemleri şirketi iyzico’nun hayata geçirdiği "Kadın Girişimci Destek Programı"nın yeni dönem kayıtları başladı. 31 Ocak’a kadar başvuruların devam ettiği programa kabul edilen kadın girişimciler, ilk dönemlerde olduğu gibi iyzico’nun sunduğu finanstan eğitime, pazarlama ve tanıtımdan özel indirimlere kadar birçok imkandan yararlanabilecek.

Şirket, "iyzico ile Öde" ürünüyle kadın girişimcilere iyzico’nun e-ticaret dünyasında fırsatlar hazırlarken, müşterilerine farklı ödeme alternatifleri de sunacak.

Program çerçevesinde, kadınlar, ilk 6 ay içerisinde 100 bin liraya kadar ulaşan işlem hacimlerinde sıfır komisyon desteğine sahip olurken, tanıtım desteği, dijital pazarlama ve online satış alanlarında ücretsiz eğitimler de alabilecek.

iyzico, geliştirdiği güvenli, erişilebilir ve yenilikçi teknolojilerle internet alışveriş deneyimini hem kullanıcılar hem de üye iş yerleri için kolaylaştırıyor.

Sektörde 10'uncu yılını kutlayan iyzico, kadınların iş dünyasında güçlendirilmesinde önemli bir role sahip kadın girişimcileri desteklemeyi sürdürüyor.

Fintek sektöründe faaliyet gösteren bir marka olarak, finansal hizmetleri hem bireyler hem de şirketler için dönüştüren ve dijitalleşmelerinde kadınlara liderlik etmeyi amaçlayan iyzico, "Kadın Girişimci Destek Programı" ile bugüne kadar 500'ün üzerinde kadın girişimciye ulaştı ve 80 milyon liralık iş hacmi yarattı.

- "Kadın girişimcileri desteklemeye devam edeceğiz”

Açıklamada görüşlerine yer verilen iyzico Genel Müdür Yardımcısı Şebnem Dağ Güven, girişimcilik ekosisteminde özellikle kadın girişimcilere büyük önem verdiklerini belirtti.

Kadınların önüne çıkan her türlü engel ve önyargıları aşmaları için fırsatlar sunmayı önemsediklerini aktaran Güven, "Kadın Girişimci Destek Programı" ile girişimcilik ekosisteminde toplumsal cinsiyet eşitliğine katkıda bulunmayı hedeflediklerini ifade etti.

Güven, iyzico etki raporlarında kadın girişimcilerin büyüme hızının erkek girişimcilerin büyüme hızından iki kat daha fazla olduğuna dikkati çekerek, şunları kaydetti:

"Kadın girişimcilere yeni kaynaklar sağlamak ve yaratılan faydaların artarak büyümesine destek olmak amacıyla partnerlerimizle birlikte iyzico Kadın Girişimci Destek Programı'nı başlattık. Önceki dönemlerde aldığımız olumlu geri bildirimlerin ardından altıncı dönem başvurularımız da hızla başladı.

Dijitalleşmenin de getirdiği imkanlar sayesinde kadın girişimcilerimizin ürettiği ürünlerini ulaşabildikleri platformlarda gelire dönüştürmeleri ve ülke ekonomisine de katkı sağlamaları için imkan sağlıyoruz. Bu doğrultuda birçok kadın girişimcimizin iş hayatına ve ekonomiye katılımlarında öncü bir rol üsteniyoruz. 'iyzico Kadın Girişimci Destek Programı' projesiyle önümüzdeki dönemde de daha fazla kadın girişimciye ulaşmaya, girişimci kadınlarına büyümesine ve dijitalleşmesine destek olmaya devam edeceğiz."

6 ayda bir olmak üzere yılda iki defa yeni kadın girişimcileri programa dahil ederek, kadın girişimcilere olan kapsamlı desteğini sürdüren iyzico, Good4Trust, Paraşüt, Mükellef, Webtures, Geliver, Youthall, Magnetiq gibi pek çok iş ortağının sunduğu özel eğitimler ve indirim fırsatlarını, programa dahil olan kadın girişimcilere ulaştırmaya devam edecek.



Ekonomi 16.01.2024 15:41:34 0

İlginizi Çekebilir

1

Tosyalı, Tube & Wire Fuarı'nda Tosyalı V-Green markasını tanıttı

2

"Dijital benim işim" Dijital Pazarlama Kampanya Yarışması'nda kazananlar belli oldu

3

TİKAV, "Dijitaldeki Ayak İzimiz" projesiyle kırsalda kadınların eğitimini desteklemeye devam ediyor

4

Adana'da narenciye balının hasadı başladı

5

Kışı hareketli geçiren Antalya'da turist sayısında rekor beklentisi

6

Adana'da "Gençler İçin Finansal Okuryazarlık Eğitim Programı" ödül töreni düzenlendi

7

Adana'da yavru sazan üretim sezonu sağımla başladı

8

Histamin intoleransı en çok orta yaşlı kadınlarda gözüküyor

9

Vodafone Business 10 bin işletmenin dijital yetkinliğini ölçecek

10

Adana'da "Ekonomi ve Hukuk Buluşmaları" programı düzenlendi