İzmir’de AVM’lerde indirim izdihamı

İzmir’de AVM’lerde indirim izdihamı

İzmir’de AVM’lerde indirim izdihamı

"Efsane Kasım", "Efsane Cuma" gibi isimlerle anılan indirim kampanyalarının başlamasının ardından İzmir’de birçok alışveriş mağazasında izdiham yaşandı. Vatandaşlar mağaza önünde uzun kuyruklar oluştururken, insanlar indirim için mağazalara koşarak akın etti.
Ülke genelinde "Efsane Kasım", "Muhteşem Cuma", "Efsane Cuma" ve farklı isimlerle yapılan indirim kampanyaları bugün itibarıyla başladı. Kampanyaların başlamasının ardından İzmir’de de birçok alışveriş merkezinin önünde vatandaşlar kalabalık oluşturdu. Saat 10.00’da kapıların açılması ile birlikte vatandaşlar mağazalara koşarak akın etti. Mağazaya giren vatandaşlar reyondaki ürünleri adeta kapıştı.

Kavga anı kamerada
Giyim mağazasındaki ürünleri dolduranlar kasada da sıranın kendilerine gelmesi için uzun süre bekledi. Karşıyaka ilçesindeki bir mağazada alışveriş yapıldığı esnada bir kişinin cüzdanını çaldığını iddia ettiği kişi ile yaşadığı tartışma da vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerası ile kaydedildi.


Güncel 25.11.2022 15:06:29 0

İlginizi Çekebilir

1

DenizBank yurt dışından 400 milyon dolar tutarında kaynak temin etti

2

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, Burdur Gölü Eylem Planını açıkladı:

3

TEB "Kaza veya Hastalık Sonucu Hastane Gündelik Teminatı"nı sunmaya başladı

4

Novartis Türkiye gençlere yönelik Seninle Olur Programı'nı başlattı

5

Yanlış ilaç ve alternatif yöntemler migreni kronikleştiriyor

6

Hatay'da deprem kaynaklı personel açığı Kariyer ve İstihdam Merkezi sayesinde azaltılıyor

7

Turizm tesislerinde haşereyle mücadelede "Sağlık Bakanlığı onaylı ürün kullanılmalı" uyarısı

8

Samandağ ilçesinde polis ekiplerinin bulduğu yaralı köpek barınağa götürüldü

9

İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde Prof. Dr. Mete Tunçay'ı anma etkinliği gerçekleştirildi

10

Divarese kış sezonu koleksiyonunu beğeniye sundu