İzmir’de bekçinin dikkati binlerce uyuşturucu hapı ortaya çıkardı

İzmir’de bekçinin dikkati binlerce uyuşturucu hapı ortaya çıkardı

İzmir’de bekçinin dikkati binlerce uyuşturucu hapı ortaya çıkardı

İzmir’in Bornova ilçesinde, izinli olan çarşı ve mahalle bekçisinin, trafik uygulamasından kaçan şüpheli aracı fark ederek ihbar etmesinin ardından, aracı terk edip taksi çevirmeye çalışırken yakalanan bir şahıstan toplamda 3 bin 472 adet sentetik uyuşturucu hap ele geçirildi.
Edinilen bilgiye göre, olay, pazartesi akşam saat 22.00 sıralarında meydana geldi. Bornova İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli ve istirahatte olan çarşı ve mahalle bekçisi, otomobiliyle seyir halindeyken, bir aracın Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi kavşağında uygulama yapan trafik polislerinden kaçtığını fark etti. Araçta bulunan 3 şüpheli çıkmaz bir sokakta aracı bırakıp yaya olarak kaçmaya devam ederken, bekçi durumu Polis Merkezi Amirliği’ne bildirdi.
Taksi çevirmeye çalışırken yakayı ele verdi
İhbarın ardından çalışma başlatan ekipler, çevrede araştırmalar yaparken, bir şüphelinin taksi çevirmeye çalıştığını fark etti. Şahsın yanına gelen bekçi ekipleri, şüphelinin elindeki poşeti incelemeye aldı. Yapılan incelemede, her bir tablette 14 tane olmak üzere 248 tabletten oluşan toplamda 3 bin 472 adet sentetik uyuşturucu hap ele geçirildi.
Öte yandan, şüpheli B. A. ifadesi alınmak üzere emniyete götürülürken, kaçan 2 şahsı yakalamak için çalışma başlatıldı.


Yurt Dünya 5.05.2021 01:01:24 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye’de Çanakkale şehitleri anıldı

2

Osmaniye’de mazot yüklü tankerde yangın

3

Kumluca'da ihtiyaç sahiplerine ramazan kolisi yardımı yapıldı

4

Antalya ve çevre illerde şehitler anıldı, Çanakkale Deniz Zaferi'nin yıl dönümü kutlandı

5

Yükseköğretimde esnek ve birey odaklı eğitim modelleri güçleniyor

6

Kız kardeşler hayallerini sanat atölyesinde gerçeğe dönüştürdü

7

Adana ve çevre illerde Çanakkale Deniz Zaferi'nin 111. yıl dönümü kutlandı

8

İç pazar Türk turizminde belirleyici aktör oluyor

9

Hatay'da gönüllülerin açtığı lokanta depremzede kadınlara gelir kaynağı oldu

10

Adana'da lise öğrencilerinin çektiği kısa film birincilik ödülü aldı