İzmir’de firari 17 suçlu yakalanarak tutuklandı

İzmir’de firari 17 suçlu yakalanarak tutuklandı

İzmir’de firari 17 suçlu yakalanarak tutuklandı

İzmir’de jandarma ekiplerinin yaptığı operasyonlarda, haklarında kesinleşmiş hapis cezaları olan 17 firari suçlu, yakalanarak tutuklandı.
İzmir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, haklarında kesinleşmiş hapis cezaları ve yakalama kararları bulunan suçlulara yönelik düğmeye bastı. Cumhuriyet başsavcılıklarının koordine ve talimatları doğrultusunda, ilçe jandarma komutanlıkları ve jandarma dedektifleri tarafından jandarma sorumluluk sahasında yürütülen planlı istihbari çalışmalar sonucunda, 10-17 Kasım 2022 tarihinde İzmir’in Kınık, Foça, Torbalı, Ödemiş, Aliağa, Bergama, Beydağ, Menemen, Tire, Kiraz ve Selçuk ilçelerinde bir dizi operasyon düzenlendi.
Haklarında; ‘Kasten öldürme’, ‘Yağma’, ‘Uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama’, ‘Kasten yaralama’, ‘Silahlı terör örgütüne üye olma’, ‘Hırsızlık’, ‘Dolandırıcılık’, ‘Resmi belgede sahtecilik’ gibi suçlardan 19 yıl 8 aydan 2 yıla kadar değişen kesinleşmiş hapis cezaları bulunan 17 suçlu yakalanarak gözaltına alındı. Suçlular, çıkarıldıkları mahkemeler tarafından tutuklanarak cezaevlerine gönderildi.


Yurt Dünya 18.11.2022 10:50:25 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da yaşayan mühtediler iftar sofrasında buluştu

2

Antalya'daki Çorumlu İş İnsanları iftarda bir araya geldi

3

Alanya'da apartman dairesinde çıkan yangın söndürüldü

4

Mersin'de denizi kirleten gemiye 13 milyon 187 bin lira ceza kesildi

5

YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar Hatay'da öğrencilerle iftar yaptı

6

Hatay'da zincirleme trafik kazasında 5 araçta hasar oluştu

7

AK Parti Osmaniye Milletvekili Seydi Gülsoy iftar programına katıldı

8

Basketbol: 14 Yaş Altı Anadolu Şampiyonası

9

Alanya'da otelde çıkan yangın söndürüldü

10

Antalya'da devlet korumasındaki 10 çocuk koruyucu aileleriyle buluştu