İzmir’de kahvehanede silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı

İzmir’de kahvehanede silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı

İzmir’de kahvehanede silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı

İzmir’in Bergama ilçesinde kahvehanede oyun oynayan şahıs husumetlisinin silahlı saldırısı sonucu hayatını kaybederken, olayda 1 kişi de ağır yaralandı.
Olay, dün Bergama ilçesi Sağancı Mahallesi’nde bulunan köy kahvehanesinde meydana geldi. İddiaya göre, Gökhan Tutar (45), S.S. ve diğer arkadaşları ile birlikte kahvehanede oyun oynarken husumetlisi A.S.’nin silahlı saldırısına uğradı. Kahvehanede bulunan vatandaşların durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirmesi üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Jandarma ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri pompalı tüfekle vurulan Gökhan Tutar’ın hayatını kaybettiğini, S.S.’nin ise ağır yaralandığını belirledi. S.S., ambulansla Necla Mithat Öztüre Bergama Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. 3 çocuk babası Tutar’ın cansız bedeni, savcının incelemesinin ardından morga kaldırıldı.
Jandarma ekipleri, meydana gelen olayla ilgili görgü tanıkları ve köy sakinlerinin ifadelerine başvurdu. Ekipler, kaçan şüpheli A.S.’yi yakalamak için geniş çaplı çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.


14.05.2023 15:55:03 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da zıpkınla balık avlamak isteyen kişi kendini yaraladı

2

9. Uluslararası Kozmetik Kongresi Antalya'da başladı

3

SabancıDx ve Bulutistan'da üst düzey atama

4

Antalya'da Akdeniz Melek Yatırım Zirvesi düzenlendi

5

RoofStacks yerli teknolojiyle ödeme sistemleri altyapısını geliştirdi

6

Kahramanmaraş'ta engelli vatandaşlara akülü sandalye ve elektrikli motor desteği

7

Kadirli ilçesinde üreticilere 10 bin 500 zeytin fidanı dağıtıldı

8

Adana'da yükümlülerin istihdamına yönelik toplantı yapıldı

9

TFI TAB Gıda Yatırımları sürdürülebilirlik için sektör paydaşlarını buluşturdu

10

Mersin'de Akdeniz Belediyesi 6 yaşa kadar ücretsiz gelişim taraması hizmeti veriyor