İzmir’de korku dolu anlar: 2 katlı binanın çatısına yıldırım düştü

İzmir’de korku dolu anlar: 2 katlı binanın çatısına yıldırım düştü

İzmir’de korku dolu anlar: 2 katlı binanın çatısına yıldırım düştü

İzmir’in Torbalı ilçesinde gök gürültülü sağanak yağış etkili olurken, 2 katlı bir binanın çatısına yıldırım düştü. Korkuyla uykusundan uyanan 3 vatandaşın baygınlık geçirdiği öğrenildi.
Meteoroloji Genel Müdürlüğünün İzmir için yapmış olduğu gök gürültülü sağanak yağış ikazının ardından şehir merkezinde ve ilçelerde gece saatlerinde kuvvetli yağış etkili oldu. Torbalı ilçesi Ayrancılar Mahallesi 187/1 Sokak’ta bulunan 2 katlı binanın çatısına ise sabah saatlerinde yıldırım düştü. Turgut O., isimli vatandaşın yaşadığı çatı katı alevlere teslim olurken, mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine adrese itfaiye ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi.

3 kişi baygınlık geçirdi
Olay yerine intikal eden itfaiye ekiplerince alevler yapılan çalışmalar sonucunda kontrol altına alınarak söndürüldü. Binada yaşayan ve büyük bir gürültüyle uykusundan uyanan 3 kişi ise yaşadıkları panik nedeniyle baygınlık geçirdi. 3 vatandaşın tedavisi sağlık ekiplerince gerçekleştirilirken, olayda herhangi bir kişinin yaralanmadığı öğrenildi.


Yurt Dünya 27.01.2023 10:27:42 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye'de yol kenarındaki inşaat malzemelerine çarpan otomobildeki 3 kişi yaralandı

2

Antalya'da şehit ve gazi yakınlarından keçe sergisi ve konser

3

Hatay'da sağanak hayatı olumsuz etkiledi

4

Halkbank Kadınlar Basketbol Süper Ligi play-off yarı final

5

Alanya'da kundaklama iddiasıyla yakalanan 3 zanlı tutuklandı

6

EY CEO Görünümü Araştırması'nın sonuçlarını paylaştı

7

Manavgat'ta iki belediye aracının çarpıştığı kazada 7 kişi yaralandı

8

Korkuteli ilçesinde Orman Haftası'nda fidanlar toprakla buluşturuldu

9

Tarsus ilçesinde topraksız tarım yöntemiyle yetiştirilen çilekler hasat edildi

10

Antalya'da "Her Yaşta Sanat" çalıştayı düzenlendi