İzmir’de villaya kaçak elektronik sigara baskını

İzmir’de villaya kaçak elektronik sigara baskını

İzmir’de villaya kaçak elektronik sigara baskını

İzmir’in Güzelbahçe ilçesinde bir villaya polis tarafından yapılan baskında çok sayıda kaçak elektronik sigara, elektronik sigara likidi ve likit yapmaya yarayan ham madde ele geçirildi. Olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.
İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Çamlı Mahallesi yakınlarındaki üç katlı bir villada internet üzerinden kaçak elektronik sigara satışı ve bunlara ait malzemelerin imalatının yapıldığı bilgisi üzerine çalışma başlattı. Harekete geçen ekiplerin adrese düzenlediği operasyonda, evin içinde yüklü miktarda elektronik sigara ve bunlara ait likitler ile likit yapımında kullanılan yaklaşık 1 ton hammadde, boş şişeler ve etiketler ele geçirildi. Ele geçirilen malzemelerin piyasa değerinin 5 milyon liradan fazla olduğu öğrenilirken, şüphelilerin imalathaneye çevirdikleri villaya ayda 2 bin 500 lira kira ödedikleri belirlendi.
Olayla ilgili M.T., S.Ö. ve M.C.B. isimli 3 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin ardından savcılığa sevk edileceği öğrenildi.


Yurt Dünya 22.06.2020 21:07:53 0

İlginizi Çekebilir

1

AKSAV'da hedef "beyaz şapkalı hackerlar" yetiştirmek

2

Alanya'da hayatını kaybeden gazeteci Fazıl Tunç toprağa verildi

3

Isparta'da iki otomobilin çarpıştığı kazada 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı

4

Antalya-Konya kara yolunda bayram yoğunluğu

5

Hatayspor-Amed Sportif Faaliyetler maçının ardından

6

Voleybol: SMS Grup Efeler Ligi

7

Antalya'da bir kişi evinde ölü bulundu

8

Burdur'da çıkan kavgada 2 kişi bıçakla yaralandı

9

CHP Akseki ilçe teşkilatında bayramlaşma programı düzenlendi

10

Katar'da düşen helikopterde şehit olan binbaşı Taştekin'in Isparta'daki ailesine şehadet haberi verildi